Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

e-Mobilnost svaki dan.

 

Tako očigledna budućnost: e-Mobilnost za svaki dan.

Koje su ustvari prednosti električne mobilnosti? I šta je to što u vezi sa njom fascinira ljude? Da li je to tiha vožnja bez lokalnih emisija izduvnih gasova?
Mi smo znatiželjni i zato smo pitali razne ljude da li žele određeno vreme da voze hibridno ili električno vozilo. Pri tome smo ih, naravno, pratili i iz prve ruke saznali više o prikladnosti električne mobilnosti u svakodnevici.

Za Clairu Ewert reč je o prostoru: mali e-up!

Claire Ewert odmah je bila oduševljena kada je videla svoj e-up!. Nju je posebno ugodno iznenadila snaga koja se krije u ovom malom trkaču. A ova 32-godišnjakinja svoj e-up! upotrebljava svaki dan - bez obzira da li je reč o privatnoj kupovini, slobodnom vremenu ili poslovnoj isporuci pošiljki.

Mir u oluji: Michel Kreppold čak isključuje radio aparat u modelu e-Golf.

Za Michela Kreppolda, koji putuje svakodnevnim relacijama, električna mobilnost je važna. Naime, ovaj 39-godišnjak svaki dan vozi 120 km do svog radnog mesta - a to je jednostavno i udobno zahvaljujući njegovom e-Golfu. Ovaj električni automobil ne raspolaže samo komfornim dometom, već se takođe bez poteškoća može puniti tokom vožnje na posao. Zbog brojnih kilometara koje porodica prelazi na putu do posla i tokom slobodnog vremena vikendom, električni automobil je itekako isplativ.

Napunjen e-Golf: Alexander Weber i njegova supruga voze e-Golf svaki dan.

Kod svog električnog automobila najviše uživaju u tome što se noću može napuniti putem Wallboxa instaliranog u kući i što sledeći dan odmah mogu da započnu sa vožnjom. Ali takođe je odlučujuć još jedan faktor: "Najmanje smo računali na to da će račun za struju biti tako nizak."

Ali e-Golf oduševljava porodicu Weber jednom dodatnom karakteristikom: naime, on je vrlo tih. Oni vole što automobil klizi putem, a osećaj je nalik onome kada letite avionom. Sve u svemu, ocena porodice Weber je pozitivna. U e-Golfu su pronašli idealan porodični automobil koji im garantuje dobar i siguran osećaj.

Zašto Norvežani voze električne automobile.

Koliko je električna mobilnost u stvari prikladna za svaki dan? Da li je punjenje električnog automobila komplikovano i koliko se daleko može voziti sa  jednim punjenjem baterija? Brojni ljudi već žive temu električne mobilnosti i integrisali su je kao sastavni deo svoje svakodnevice. Tako i Norvežani. To je podstaklo našu znatiželju i zato smo otputovali u Skandinaviju kako bismo ih sami upitali zašto su tako zadivljujuće otvoreni prema temi električne mobilnosti. To je prilično iznenađujuće za zemlju sa toliko velikim udaljenostima između naseljenih mesta i relativno malim brojem stanovnika.

Loše vreme? ne postoji u Norveškoj.

Thomas nam priča o svojoj ljubavi prema prirodi i zašto je električni automobil jedini pravi izbor za njega.

Život između biznisa i umetnosti.

Kristian je, baš poput Thomasa, često u pokretu. Ovaj ljubitelj umetnosti takođe je vrlo prirodan i bezbrižan kada je reč o temi električne mobilnosti.

Uvek dovoljno snage za porodicu.

Lena se tokom nedelje i vikendom takođe redovno koristi svojim električnom automobilom. Ova majka dvoje dece neprestano je u pokretu i kod svog vozila pre svega voli to što je tako tih.

Iz studija do kraja sveta i nazad.

Ginge smatra da je vožnja u njegovom e-Golfu jednostavno zabavna. Električni automobil i njemu omogućava bolji kvalitet života. On automobilom odlazi u prirodu kako bi jednostavno mogao da zaboravi na poslovne obveze.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim