Moderan dizajn u službi intuitivne korisnosti.

Unutrašnjost modela e-Golf poseduje e-specifične detalje sa plavim dekorativnim elementima na upravljaču, ručici menjača i patosnicama. Kvalitetnom kožom obložen je upravljač, ručica menjača i ručica ručne kočnice.

Specijalno e-Golf je opremljen standardnim navigacionim sistemom Discover Pro, koji je prepun inovativnih funkcija. 23.4 cm (9.2 inča) kolor ekran osetliv na dodir pruža dobar pregled aktuelnih informacija kao što su pređeni put, utrošak energije i statistika rekuperacije. Active Info Display i Powermeter takođe doprinose lakšem praćenju relevantnih podataka o vozilu.

Tu je još jedna zanimljivost: dekorativni svetlosni elementi u vratima deo su opcionog ambijentalno svetlosnog paketa i stvaraju futuristički ambijent dok noću krstarite svojim e-Golfom.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

e-Golf