Moderan dizajn u službi intuitivne korisnosti.

Unutrašnjost modela e-Golf poseduje e-specifične detalje sa plavim dekorativnim elementima na upravljaču, ručici menjača i patosnicama. Kvalitetnom kožom obložen je upravljač, ručica menjača i ručica ručne kočnice.

Specijalno e-Golf je opremljen standardnim navigacionim sistemom Discover Pro, koji je prepun inovativnih funkcija. 23.4 cm (9.2 inča) kolor ekran osetliv na dodir pruža dobar pregled aktuelnih informacija kao što su pređeni put, utrošak energije i statistika rekuperacije. Active Info Display i Powermeter takođe doprinose lakšem praćenju relevantnih podataka o vozilu.

Tu je još jedna zanimljivost: dekorativni svetlosni elementi u vratima deo su opcionog ambijentalno svetlosnog paketa i stvaraju futuristički ambijent dok noću krstarite svojim e-Golfom.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

e-Golf

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim