Prepustite parkiranje Vašem vozilu.

Ako Vam se približava vozilo odstraga i ne vidi se u vašim bočnim ili centralnom retrovizoru, nalazi se u slepom uglu. Pre promene trake, pogled preko ramena pomaže - međutim sada i opcioni senzor slepog ugla radi to isto. Na brzini od 15 km/h senzor će upozoriti svetlosnim LED znakom u kućištu spoljnog retrovizora vašeg Golf-a. Ako ipak uključite pokazivač pravca sistem će pojačati intenzitet svetlosnog obaveštenja kako bi vam skrenuo pažnju na vozilo u slepom uglu.

 U kombinaciji sa sistemom za kolovozne trake, senzor slepog ugla može da izvrši blagu korekciju upravljačem u granicama svojih mogućnosti pre nego što promenite traku.

 Upozorenje na saobraćaj iza vozila u slučaju kada napuštate parking prostor će u granicama mogućnosti sistema preko senzora u zadnjem odbojniku pratiti saobraćaj iza vozila i obavestiti Vas o prolasku pešaka ili biciklista zvučnim signalom i prikazom na ekranu Infotainment sistema. Ukoliko ne primetite upozorenja sistem će sprečiti eventualni udes aktivaciom kočionog sistema.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila.

¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Korišćenjem naše internet prezentacije slažete se da se kolačići čuvaju na vašem uređaju.
Prihvatite i nastavite
Zatvoriti meni
Zatvoriti

e-Golf