Lako je napuniti novi e-Golf.

Svestranost novog e-Golfa se ogleda i u njegovim mogućnostima kod obezbeđivanje potrebne energije. Ako želite da napunite svoj e-Golf preko komercijalne kućne utičnice za to će Vam biti potrebno oko 17 časova. Instalacijom opcionog Wallbox sistema dobićete veći kapacitet punjenja čiji će se proces umanjiti za šest časova. Isto se odnosi i na javne AC stanice za punjenje. Punjenje traje samo šest časova.  Najbrži način za punjenje vašeg e-Golfa je na DC javnim stanicama sa CCS brzim punjačima koji mogu za 45 minuta da dovedu stanje baterije do 80 procenata napunjenosti.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

e-Golf

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim