Osvetlite put efikasnom tehologijom.

Light Emitting Diode LED je genijalan izum koji je nezamenljiv u modernoj tehnologiji. U poređenju sa konvencoinalnim sijalicama koje emituju veliku količinu toplote pored svetlosti, LED je pravo čudo štedljivosti. Dodatno je i mnogo izdržljivija i pouzdanija tehnologija.

U e-Golfu LED diode nalaze se na različitim pozicijama, počev od prednjih i zadnjih svetala. LED prednja svetla sa dnevnim svetlima osvetljavaju put prijatnim spektrom i obezbeđuju dobru vidljivost. Katakterističan C-potpis LED dnevnih svetala je više od dizajna jer je vaše vozilo sada uočljivije.Isti rezultat se postiže i divno dizajniranim zadnjim svetlima.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

e-Golf

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim