e-Pogon

Dinamika današnjice: Motor modela e-Golf.

Snažan i skoro nečujan novi e-Golf demonstrira performanse modernih električnih motora. 100 kW maksimalne izlazne snage i obrtni moment od 290 Nm od prvog obrtaja govore sami za sebe. Omogućavaju ubrzanje od 0 do 100 km/h za 9,6 sekundi i najveću brzinu od 150 km/h. Od 0 do 60 km/h dostiže za samo 4.2 sekunde.

Kočenjem povećavate domet vašeg e-Golfa. Sila kočenja određuje različite moduse rekuperacije od maksimalnog usporenja sa punim povratom energije do minimalnog usporenja sa malim povratom energije.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

e-Golf

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim