e-Pogon

Dinamika današnjice: Motor modela e-Golf.

Snažan i skoro nečujan novi e-Golf demonstrira performanse modernih električnih motora. 100 kW maksimalne izlazne snage i obrtni moment od 290 Nm od prvog obrtaja govore sami za sebe. Omogućavaju ubrzanje od 0 do 100 km/h za 9,6 sekundi i najveću brzinu od 150 km/h. Od 0 do 60 km/h dostiže za samo 4.2 sekunde.

Kočenjem povećavate domet vašeg e-Golfa. Sila kočenja određuje različite moduse rekuperacije od maksimalnog usporenja sa punim povratom energije do minimalnog usporenja sa malim povratom energije.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila.

¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Korišćenjem naše internet prezentacije slažete se da se kolačići čuvaju na vašem uređaju.
Prihvatite i nastavite
Zatvoriti meni
Zatvoriti

e-Golf