Da se krećete kada skoro sve stoji.

Asistent za saobraćajne zastoje koristi dokazane funkcije poput ACC i asistenta za kolovozne trake Lane Assist kako bi osigurao komfornu vožnju u uslovima saobraćajnih gužvi. Vaš e-Golf će pratiti vozilo ispred  i automatski kontrolisati ubrzanje i kočenje u granicama mogućnosti sistema. Vozilo ostaje u kolovoznoj traci.

Opcioni Emergency Assist automatski se aktivira kada je detektovana neaktivnost vozača i pored upozorenja koja se emituju. Sistem pokušava da reaktivira vozača kao i da upozori putnike i druge učesnike u saobraćaju pomoću zvučnih, svetlosnih i mehaničkih upozorenja. Ako vozač i dalje ne reaguje, sistem će zaustaviti vozilo kontrolisanim manevrom. Ovaj sistem omogućava da se preduprede kritične situacije u granicama mogućnosti sistema.

Traffic Jam Assist i Emergency Assist su deo paketa asistencije vozaču.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

e-Golf

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim