Vidite samo informacije koje želite.

Sa standardnim Active Info Display-om možete uživati u prednostima instrument table na kolor ekranu visoke rezolucije i dijagonale 31 cm (12.3 inch). Na raspolaganju su Vam različiti informacioni profili sa specifičnim setom informacija pored standardnih instrumenata za broj obrtaja, brzinu i pređenu kilometražu.

Izbor informacionog profila se obavlja lako i jednostavno preko komandi na multifunkcionalnom upravljaču. U zavisnosti od potreba možete izabrati detaljne Driving data (putne podatke), ili vizuelni prikaz stanja sistema asistencije. To znači da je tabla preglednija i bolje iskorišćena jer se dodatne informacije prikazuju u standardnim poljima.

U slučaju Discover media Infotainment sistema možete odlučiti i da li želite da vidite navigacionu mapu na Active Info Display-u ili klasičan prikaz na sistemskom ekranu. Sa Discover Pro oba prikaza su omogućena simultano.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

e-Golf

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim