Vidite samo informacije koje želite.

Sa standardnim Active Info Display-om možete uživati u prednostima instrument table na kolor ekranu visoke rezolucije i dijagonale 31 cm (12.3 inch). Na raspolaganju su Vam različiti informacioni profili sa specifičnim setom informacija pored standardnih instrumenata za broj obrtaja, brzinu i pređenu kilometražu.

Izbor informacionog profila se obavlja lako i jednostavno preko komandi na multifunkcionalnom upravljaču. U zavisnosti od potreba možete izabrati detaljne Driving data (putne podatke), ili vizuelni prikaz stanja sistema asistencije. To znači da je tabla preglednija i bolje iskorišćena jer se dodatne informacije prikazuju u standardnim poljima.

U slučaju Discover media Infotainment sistema možete odlučiti i da li želite da vidite navigacionu mapu na Active Info Display-u ili klasičan prikaz na sistemskom ekranu. Sa Discover Pro oba prikaza su omogućena simultano.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

e-Golf

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim