VW e-Golf

ACC & Front Assist

Održavanje rastojanja je zahtevno u saobraćaju. Opcioni adaptivni uređaj za kontrolu brzine olakšaće ovu aktivnost.

ACC meri rastojanje i brzinu vozila ispred. U uslovima saobraćajnog zastoja sistem reaguje kako bi usporio ili potpuno zaustavio Vaš e-Golf i ponovo ga pokrenuo. U granicama mogućnosti sistema ACC može da održava rastojanje na brzinama do 210 km/h.

Ponekad se desi nešto neočekivano i naglo kočenje je neophodno. U takvim slučajevima opcioni sistem za nadzor prostora ispred vozila Front Assist  je veoma koristan. U granicama mogućnosti sistema dobićete upozorenje da je sistem detektovao opasnost. U specifično kritičnim situacijama sistem će takođe asistirati kočenju ili automatski zakočiti kako bi smanjio potencijalnu štetu.

Sistem za naglo kočenje u gradskim uslovima interveniše kada se vozite sporije gradskim ulicama. Sistem za nadzor i zaštitu pešaka, reaguje npr. ako pešak zakorači na kolovoz iznenada, dobićete upozorenje i asistenciju pri kočenju i automatsko kočenje.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

e-Golf

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim