Zatvoriti meni
Zatvoriti

Dobrodošli u Connectivity Services od Volkswagen-a

 

Šta je povezivanje?

Uz ponude za povezivanje kompanije Volkswagen, digitalizacija pronalazi put do vašeg Volkswagen vozila i pruža vam veći komfor, sigurnost i zabavu. Povezivanjem vašeg vozila na internet dobijate informacije o saobraćaju u realnom vremenu, podsetnike za sledeći servisni interval, striming i internet radio ili brzu pomoć u slučaju kvara.

Imajte na umu da dostupnost i preduslovi pojedinih funkcija zavise od izabrane usluge.

We Connect

Sledeća generacija mobilnih internet usluga. U svim vozilima pripremljenim za WeConnect) kao što su Golf, Passat, T-Roc i brojni drugi aktelni Volkswagen novi automobili iz modelne godine 2021. možete biti na mreži ako želite.

Više We Connect

Registrujte se ili se ulogujte na We Connect Portal

Car‑Net

Sa mobilnim online uslugama Car-Net brže ćete stići do odredišta i bićete dobro informisani. Informacije o saobraćaju u realnom vremenu, besplatna parking mesta i cene na benzinskim stanicama, sve je integrisano u navigaciju sa Car-Net "Guide & Inform".
Vaš pametni telefon kao daljinski upravljač, sa Car-Net "Security & Service" vrata i prtljažnik možete lako da zaključate i otključate preko We Connect aplikacije.

Saznajte više

Registrujte se ili se ulogujte na We Connect Portal

 

App-Connect 

Proširite vaš kokpit - App Connect vam donosi izabrane aplikacije za pametne telefone na ekran osetljiv na dodir vašeg Infotainment sistema: Apple CarPlay™, Android Auto™ kompanije Google i MirrorLink® - sve tri inovativne tehnologije su vam dostupne i nude dodatne korisne i zabavne funkcije.

Saznajte više

 

 

Koje su vam usluge dostupne?

Je li vaš Volkswagen opremljen We Connect ili Car-Netom? Ili se može nadograditi We Connect Go? Ovde ćete dobiti prvi neobavezujući uvid u to koje su mobilne mrežne usluge dostupne u vozilu po vašem izboru.

Proverite sada

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim