Zatvoriti meni
Zatvoriti

Uzbudljivo inovativan. Tiguan

 

Ostavlja utisak.

Onroad, offroad i online - novi Tiguan na svakom terenu otvara brojne mogućnosti. Sa savremenim tehnologijama i superirornim performansama on Vas podržava u svemu što želite da postignete. Bilo da je dinamično-elegantan, kao kod linije opreme Highline, ili sa još više sportskog duha kod linije opreme R-Line, novi Tiguan potvrđuje ono što prvi utisak obećava.

Dizajn.

Neotkriveno vas očekuje.

Zahvaljujući naprednim sistemima, Tiguan je sam po sebi novo iskustvo. Dizajnom prikazuje svoj novi, muški i elegantan stil. Usmerite pogled ka njegovim upečatljivim detaljima. Otkrijte i mnoge druge izvanredne dizajnerske elemente visokokvalitetnog dizajna unutrašnjosti.

Upoznajte Tiguan na prvi pogled.

Povezivanje

Bez obzira da li trebate da telefonirate tokom vožnje ili ažurne informacije o saobraćaju, želite da do odredišta stignete navigacijom ili samo želite da slušate sopstvenu muziku - vaš Tiguan vam nudi raznovrsne načine za korišćenje moderne tehnologije na komforan i jednostavan način.

Car-Net "Guide & Inform"
Radio i navigacija

Car-Net "Guide & Inform"
Nemojte više da se vozite bez interneta.

U mnogim oblastima života internet može da bude koristan - pa tako i u automobilu. Tako na primer, pregled nad saobraćajem ćete imati zahvaljujući najnovijim podacima. Na taj način ste u mogućnosti da unapred planirate ili menjate svoju maršrutu. Opcione usluge "Guide & Inform"¹ nude, međutim, i više.

Radio i navigacija
Dobro je kada svog kopilota možete da izaberete sami.

Koji će uređaj u Vašem Volkswagen vozilu biti uključen, odlučujete Vi. Na raspolaganju Vam stoje dva radio-aparata: sa odgovarajućim zvučnicima, jednostavnom tehnikom za rukovanje i brojnim mogućnostima za priključivanje. Ili izaberete jedan od dva opciona navigaciona sistema koji u multimedijalnom pogledu ispunjavaju sve želje.

Sistemi asistencije

Opremljen inteligentnim tehnologijama i opcionim sistemima asistencije vozaču za sprečavanje nezgoda, Tiguan vas takođe podržava u kritičnim situacijama u vožnji. Za pouzdano vozačko iskustvo.

Sistemi asistencije

Trailer Assist

Nazad na pregled

Pretvorite manevrisanje prikolicom u dečiju igru.

Prilikom manevrisanja sa prikolicom Vaš automobil može da preuzme upravljanje umesto Vas. Opciona podrška pri manevrisanju sa prikolicom "Trailer Assist" na taj način preuzima najveći deo posla.

Area View

Nazad na pregled

Četiri kamere prikazuju šta se događa oko vozila.

Zar ne bi bilo dobro kada biste prilikom isparkiravanja u živahnom centru grada ili prilikom manevrisanja u bespućima terena mogli jednim pogledom da obuhvatite prostor oko svog vozila? Takvu jednu mogućnost Vam pruža opcioni nadzor prostora oko vozila "Area View".

Lane Assist

Nazad na pregled

Podrška za ostanak u saobraćajnoj traci "Lane Assist"

Jednolične deonice puta, saobraćajne trake koje se sužavaju i uski lokalni putevi kod dužih vožnji mogu da umanje koncentraciju. Serijska podrška za ostanak u saobraćajnoj traci "Lane Assist" pomaže u boljoj proceni ovih situacija u vožnji i smanjenju rizika.

Park Assist

Nazad na pregled

Prepustite parkiranje jednostavno Vašem automobilu.

Čak iako spadate u mali broj onih koji pred publikom u velikom stilu uparkiravaju i u najmanji prostor, opciona pomoć pri parkiranju i manevrisanju "Park Assist" će Vas ipak oduševiti. Sistem ne samo što prepoznaje odgovarajuće mesto za parkiranje, već i upravlja vozilom umesto Vas.

Komfor

Prtljažnik sa "Easy Open" funkcijom
Sigurnost i komfor
Active Info Display
Head-up-Display

Prtljažnik sa "Easy Open" funkcijom
Otvorite. Zatvorite.

Opcioio, „Easy Open“ započinje vaše opušteno putovanje i pre početka. Odložite teški prtljag u prtljažnik, ne tražeći ključ: Dovoljno je mali pokret stopalom ispod zadnjeg dela vozila, i prtljažnik je otvoren. Jednostavni otvorite. Jednostavno zatvorite.

Sigurnost i komfor
U ovom automobilu možete da se osećate zbrinutim.

Zauzmite mesto u SUV-u koji je u mogućnosti da Vam, zahvaljujući brojnim merama (delom opcione) kao što su vazdušni jastuci, kočnica u slučaju višestrukog naletanja, proaktivni sistem za zaštitu putnika i sistem za prepoznavanje umora kod vozača, pruži osećaj sigurnosti.

Active Info Display
Pratite samo one informacije koje želite da vidite.

Inovativni kombinovani intrument "Active Info Display", koji je deo serijske opreme za liniju opreme Highline, zahvaljujući većem broju informativnih profila nudi precizne informacije: pregledno i u svakom trenutku dostupne.


Više informacija
Sigurnost i komfor
U ovom automobilu možete da se osećate zbrinutim.

Zauzmite mesto u SUV-u koji je u mogućnosti da Vam, zahvaljujući brojnim merama (delom opcione) kao što su vazdušni jastuci, kočnica u slučaju višestrukog naletanja, proaktivni sistem za zaštitu putnika i sistem za prepoznavanje umora kod vozača, pruži osećaj sigurnosti.

Head-up-Display
Sa njim imate preglednost.

Opcioni projekcioni sistem (Head-up Display, HUD, elektrooptički prozirni pokazivač podataka, prim. prev.) u neposredno vidno polje vozača projektuje važne informacije o vožnji kao što su saobraćajni znaci i upozorenja navigacije: direktno na vetrobransko staklo.

Tehnologija

Savremenu tehnologiju motora u vašem Tiguanu odlikuju ekonomičnost, snaga i performanse. Volite puno da putujete, ali ipak želite da zadržite potrošnju u granicama.

Profili vožnje

Uvek u dobrom raspoloženju.

Izaberite pravi profil vožnje sa ovom opcionom mogućnošću: Normal, Eko, Sport, Comfort ili Individual. Podešavanje motora i prenosa i ponašanje određenih sistema asistencije prilagođavaju se okolnostima.

4MOTION

Ne gubite tlo pod nogama.

Želite da na mokroj i neravnoj podlozi takođe imate izvanrednu trakciju? Zahvaljujući opcionom inteligentnom pogonu na svim točkovima 4MOTION to je moguće gotovo svuda.

Saznajte više

Motori

Efikasniji.

Bez obzira da li se odlučite za benzinski ili dizel motor: Sve raspoložive pogone za Tiguan karakterišu visoka efikasnost i svakodnevna upotrebljivost.

Saznajte više

4MOTION Active Control

Vaš Volkswagen se prilagođava Vašem stilu vožnje.

Tiguan ne otkriva samo nove doživljaje - on je i sam doživljaj. Zahvaljujući opcionom pogonu 4MOTION Active Control na raspolaganju Vam stoje odgovarajuća podešavanja za najrazličitije tipove terena. Dodatno možete u onroad režimu pomoću izbora profila vožnje da izaberete pet profila.

Saznajte više

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim