Ostavite sportski utisak.

T-Roc Sport.

Ko može da odoli? Aluminijumski naplaci od 17 inča i vidljivo naglašena crvena klješta kočnica za nezaboravan izgled. Sa zadnje strane tamno crvena zadnja LED svetla naglašavaju samouvereni izgled. Zadnji prozor i zadnji bočni prozori su takođe zatamljeni i savršeno se uklapaju u sportski izgled T-Roc Sport-a. Zatamljenja apsorbuju solarna zračenja i tako stvaraju posebno osvetljenje u unutrašnjosti. Na taj način možete da vozite hladne glave iako vam srce ubrzano kuca usled toliko zabave.

Uz enterijer takođe ide i crni krovni prozor a ambijentalna svetla vam dopuštaju da uronite u prijatnu atmosferu. Dok je svetlost u prostoru za noge bele boje, osvetljene dekor trake su crvene. Pedale su od nerđajućeg čelika a standardni multifunkcionalni upravljač presvučen kožom je lakši za upravljanje. Udobna sportska sedišta vozača i putnika obezbeđuju primetnu bočnu podršku a integrisana, ručno podesiva lumbalna podrška pomaže vam da udobno sedite na dužim putovanjima. Standardno su presvučena tkaninom "Gem" dizajna, a na zahtev dostupna su i kožna "Vienna" sedišta.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim