Zato što cenite kada se energija efikasno koristi.

Performanse.

Želite da se zabavljate ali ne po svaku cenu? TSI motor za novi T-Roc vas ubeđuje kroz performanse i efikasnost. Čak i pri malim brzinama, koristite maksimalni obrtni momenat. Ekonomični TDI motori su dizel motori sa turbinom i direktnim ubrizgavanjem. Veoma su tihi u radu i podržavaju sportski stil vožnje zahvaljujući visokom obrtnom momentu.

Za T-Roc na raspolaganju su još i TSI i TDI motor sa 4MOTION pogonom na svim točkovima kao i TSI motorom sa ativnom kontrolom cilindra. On optimizuje efikasnost motora tako što isključuje dva cilindra kada se ne zahteva velika snaga. Vozićete normalno i možete koristiti multifunkcionalni ekran da biste proverili u kom režimu motor trenutno radi.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim