Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

We Upgrade
uvek u toku

 

Sve najbolje za vašu budućnost! Naknadno.

We Connect je vaš ulazak u najnoviju generaciju mobilnih online usluga u brojnim Volkswagen modelima. Dostupne su vam brojne We Connect usluge online, od samog početka. Nakon jednokratne aktivacije i registracije sa vašim Volkswagen ID-om, We Connect ne samo da čini vašu svakodnevicu prijatnijom, već i komfornijom. Ono što je pritom novo za vas jeste mogućnost da aktivirate vaš Volkswagen za izabrane nove funkcije čak i nakon kupovine vašeg vozila. Potom se one mogu prilagoditi vašim potrebama. Sasvim jednostavno online u vašoj In-Car prodavnici Infotainment sistema. Kao We Connect glavni korisnik, ovde možete pogledati dostupne "We Upgrade" funkcije za vaše vozilo.

Vaš Volkswagen uvek nauči nešto novo: We Upgrade funkcije za vozilo pripremljeno za We Connect

Upravljanje govorom: "Zdravo Volkswagen"

 

Vaš Volkswagen vas razume. Pozdravom "Zdravo Volkswagen" stupate u prirodan dijalog - tako se omogućava bezbedno i udobno upravljanje izabranim funkcijama telefonije, medijima ili navigacijom. U tu svrhu aktivirajte upravljanje govorom za vaš Infotainment system "Ready 2 Discover" ili "Discover Media" i brojnim funkcijama vašeg vozila vašim glasom. U zavisnosti od modela vozila i opreme, brojnim drugim izabranim funkcijama vozila može se upravljati govorom. Tako možete da se u potpunosti koncentrišete na put i još više uživate u vožnji automobila.

App-Connect Ponesite vaše aplikacije u auto

 

Pomoću App-Connect-a se izabrane aplikacije i sadržaji prenose direktno u vaš Volkswagen, na displej Infotainment sistema, pa se mogu udobno i pregledno koristiti u vašem vidnom polju. Tako postaje moguće da jednostavno pristupite, na primer muzici, vestima, kartama ili audio knjigama. Volkswagen vam nudi tri interfejsa za priključivanje pametnih telefona, sa brojnim mogućnostima: Apple CarPlay™, Android Auto™ kompanije Google i MirrorLink®. Korišćenje Apple CarPlay™, kao i Android Auto™ kompanije Google, osim toga je i bežično moguće kao "We Upgrade" funkcija za navigacioni sistem "Discover Media", kao i za "Ready 2 Discover". Kako bi se sprečilo ometanje pažnje, u toku vožnje mogu da se pokrenu samo sertifikovane aplikacije. 

Light Assist: Bez zaslepljivanja. U skoro svim situacijama.


Regulacija dužine svetlosnog snopa "Light Assist" na noćnu vožnju u novom Golfu baca potpuno novo svetlo. Sa kamerom ugrađenom ispred vetrobranskog stakla, Light Assist može da u sklopu granica sistema prepozna motorna vozila koja dolaze u susret ili voze ispred i da automatski prebacuje između oborenih i dugih svetala. Zar to nisu dobri izgledi za vas?

Ambijentalno osvetljenje (višebojno): Za unutrašnji mir.


Udahnite vašem novom Golfu više karaktera. Proširenjem osnovnog ambijentalnog osvetljenja, unutrašnjost se može osvetliti u skladu sa raspoloženjem, zahvaljujući individualnom izboru boja. Sa ambijentalnim osvetljenjem (višebojno), kao "We Upgrade" funkcija na raspolaganju vam je prošireni paket boja i samim tim veći izbor boja za dizajniranje akcenata osvetljenja. Bilo hladnija ili toplija boja svetla, u osvetljenoj metropoli ili noću preko mračnog lokalnog puta: Pri svakoj vožnji za vas i vaše saputnike kreirate drugačiju, odgovarajuću atmosferu.

Golf 8 i model varijante Druga vozila spremna za "We Connect"
Navigacija Biće omogućeno kasnije Biće omogućeno kasnije
Glasovne komande Biće omogućeno kasnije
App-Connect Biće omogućeno kasnije
Kontrola svetala Light Assist
Ambijentalno osvetljenje (višebojno)
Automatska kontrola udaljenosti ACC
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim