Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Modeli limuzina Visoki zahtevi preneseni na oblik

Klasičan dizajn nikada do sad nije izgledao kao kod limuzina marke Volkswagen. Uravnotežene i harmonične proporcije spajaju se sa elegantno-sportskom linijom i kvalitetnim detaljima. Aerodinamične siluete i jasno iscrtani prednji delovi doprinose tome da vozila deluju superiorno, široko i ekskluzivno.

Passat

Kada uspeh dobije oblik

Dizajn modela Passat sa lakoćom odgovara na najviše zahteve. Nagrađen nagradom iF gold award 2015 u kategoriji "Product", on predstavlja kombinaciju stilske jasnoće i snažnog jezika slike. Izražajan dizajn kod koga svaka linija sledi svoju svrhu i koji briše granicu između srednje i više klase vozila. Limuzina dovodi u sklad praktičnu korist i najvišu moguću meru elegancije.

-> Na model

Jetta

Limuzina za puno dinamike

Jetta je limuzina u klasičnom dizajnu sa zakošenim zadnjim krajem karoserije i harmoničnim proporcijama. Jasno oblikovan prednji deo, sveže osmišljen zadnji deo, veliki točkovi i aerodinamična silueta: to su osobine zbog kojih ona izgleda sportski i elegantno. Markantni donji otvori za vazduh i maska hladnjaka sa hromiranim lajsnama pojačavaju ovaj utisak. 

-> Na model