Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

14.8.2019 Accept no roof! – Novi T-Roc Cabrio

Volkswagen unosi dašak svežine u segment SUV vozila i u sklopu svetske premijere predstavlja novi T-Roc Cabrio.

  • Svetska premijera na Međunarodnom sajmu automobila IAA: Volkswagen predstavlja otvorenu varijantu uspešnog crossovera
  • Užitak na otvorenom pritiskom na dugme: platneni sklopivi krov otvara se za devet sekundi
  • Uvek povezani: integrisana eSIM kartica u sklopu modularnog infotainment sistema najnovije generacija (MIB3)

Volkswagen unosi dašak svežine u segment SUV vozila i u sklopu svetske premijere predstavlja novi T-Roc Cabrio. Otvorena varijanta proširiće paletu omiljenog crossover modela i uneti više života na sve brže rastuće tržište SUV modela. Novi T-Roc Cabrio službeno će biti predstavljen na Međunarodnom sajmu automobila (IAA) u Frankfurtu od 12. do 22. a prodaja modela na tržitu očekuje se u proleće 2020. godine.

T-Roc Cabrio - kao prvi crossover kabriolet u kompaktnoj klasi - nudi pravu kombinaciju ekstrovertno-markantnog dizajna, povišenog položaja sedenja tipičnog za SUV modele, velike fleksibilnosti i jedinstvenog iskustva vožnje u kabrioletu. 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim