VW Golf.

Svetla.

Standardna halogena prednja svetla sa LED dnevnim svetlima pružaju dobru vidljivost čak i u komplikovanim uslovima. Zahvaljujući kontroli dužine snopa koja je deo standardne opreme, dužinu snopa je moguće prilagoditi u zavisnosti od opterećenja vozila.

Opcionalna LED prednja svetla ističu dizajn novog Golf-a. Ona su energetski efikasna i njihov spektar je veoma sličan dnevnoj svetlosti što ih čini prijatnim za Vaše oči. Ukoliko želite možete dodati i LED svetla za maglu. Sve ovo će obezbediti dobru vidljivost u različitim putnim uslovima.

Opciono raspoloživa integrisana cornering svetla pomažu u lakšem oučavanju prepreka na krivudavim putevima. Sistem za pranje prednjih svetala sa indikatorom tečnosti takođe je opciono raspoloživ. Jedan od istaknutih detalja je svakako i opcioni klaster na zadnjoj svetlosnoj grupi sa pokazivačima pravca. Animirana traka pokazuje pravac u koji ste se uputili. 

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Svestraniji od drugih. Golf.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim