Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

e-Mobilnost svaki dan.

 

Tako očigledna budućnost: e-Mobilnost za svaki dan.

Koje su ustvari prednosti električne mobilnosti? I šta je to što u vezi sa njom fascinira ljude? Da li je to tiha vožnja bez lokalnih emisija izduvnih gasova?
Mi smo znatiželjni i zato smo pitali razne ljude da li žele određeno vreme da voze hibridno ili električno vozilo. Pri tome smo ih, naravno, pratili i iz prve ruke saznali više o prikladnosti električne mobilnosti u svakodnevici.

Za Clairu Ewert reč je o prostoru: mali e-up!

Claire Ewert odmah je bila oduševljena kada je videla svoj e-up!. Nju je posebno ugodno iznenadila snaga koja se krije u ovom malom trkaču. A ova 32-godišnjakinja svoj e-up! upotrebljava svaki dan - bez obzira da li je reč o privatnoj kupovini, slobodnom vremenu ili poslovnoj isporuci pošiljki.

Mir u oluji: Michel Kreppold čak isključuje radio aparat u modelu e-Golf.

Za Michela Kreppolda, koji putuje svakodnevnim relacijama, električna mobilnost je važna. Naime, ovaj 39-godišnjak svaki dan vozi 120 km do svog radnog mesta - a to je jednostavno i udobno zahvaljujući njegovom e-Golfu. Ovaj električni automobil ne raspolaže samo komfornim dometom, već se takođe bez poteškoća može puniti tokom vožnje na posao. Zbog brojnih kilometara koje porodica prelazi na putu do posla i tokom slobodnog vremena vikendom, električni automobil je itekako isplativ.

Napunjen e-Golf: Alexander Weber i njegova supruga voze e-Golf svaki dan.

Kod svog električnog automobila najviše uživaju u tome što se noću može napuniti putem Wallboxa instaliranog u kući i što sledeći dan odmah mogu da započnu sa vožnjom. Ali takođe je odlučujuć još jedan faktor: "Najmanje smo računali na to da će račun za struju biti tako nizak."

Ali e-Golf oduševljava porodicu Weber jednom dodatnom karakteristikom: naime, on je vrlo tih. Oni vole što automobil klizi putem, a osećaj je nalik onome kada letite avionom. Sve u svemu, ocena porodice Weber je pozitivna. U e-Golfu su pronašli idealan porodični automobil koji im garantuje dobar i siguran osećaj.

Zašto Norvežani voze električne automobile.

Koliko je električna mobilnost u stvari prikladna za svaki dan? Da li je punjenje električnog automobila komplikovano i koliko se daleko može voziti sa  jednim punjenjem baterija? Brojni ljudi već žive temu električne mobilnosti i integrisali su je kao sastavni deo svoje svakodnevice. Tako i Norvežani. To je podstaklo našu znatiželju i zato smo otputovali u Skandinaviju kako bismo ih sami upitali zašto su tako zadivljujuće otvoreni prema temi električne mobilnosti. To je prilično iznenađujuće za zemlju sa toliko velikim udaljenostima između naseljenih mesta i relativno malim brojem stanovnika.

Loše vreme? ne postoji u Norveškoj.

Thomas nam priča o svojoj ljubavi prema prirodi i zašto je električni automobil jedini pravi izbor za njega.

Život između biznisa i umetnosti.

Kristian je, baš poput Thomasa, često u pokretu. Ovaj ljubitelj umetnosti takođe je vrlo prirodan i bezbrižan kada je reč o temi električne mobilnosti.

Uvek dovoljno snage za porodicu.

Lena se tokom nedelje i vikendom takođe redovno koristi svojim električnom automobilom. Ova majka dvoje dece neprestano je u pokretu i kod svog vozila pre svega voli to što je tako tih.

Iz studija do kraja sveta i nazad.

Ginge smatra da je vožnja u njegovom e-Golfu jednostavno zabavna. Električni automobil i njemu omogućava bolji kvalitet života. On automobilom odlazi u prirodu kako bi jednostavno mogao da zaboravi na poslovne obveze.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim