Zatvoriti meni
Zatvoriti

e-Golf

 

e-Volucija automobila se nastavlja. e-Golf.

Posebno na kratkim udaljenostima, poput gradova, čisto električni pogon je odlično rešenje za pokretljivost. e-Golfom možete i van grada. Kombinovani domet (WLTP) * iznosi do 231 km.

Tehnologija

 

 

e-Pogon
Domet
Punjenje
Održivost

Dinamika današnjice: Motor modela e-Golf.

Voziti e-Motor je zabavnije nego što mislite. Ovaj motor predstavlja pravu revoluciju jer ostvaruje maksimalni obrtni moment od samog starta i ubrzava bez prekida zahvaljujući sistemu sa samo jednim stepenom prenosa.

Ekološka svest.

e-Golf ima domet od 300km¹⁾ u posebnom režimu profila vožnje za štednju energije. Na raspolaganju su različiti elementi profila vožnje kojima vozilo može da se prilagodi sportskoj ili komfornoj vožnji.

Lako je napuniti novi e-Golf.

Sa različitim opcijama za punjenje, lako je odlučiti gde i kako obezbediti energiju za e-Golf.

Ograničite emisiju CO₂ i ne smanjujte pokretljivost.

S e-Golfom vozite automobil koji zadovoljava potrebe našeg vremena i ispunjava savremene standarde. Napunite ga "zelenom strujom" i vozite bez emisija.

Spoljašnjost
Unutrašnjost
Svetla
Aluminijumske felne

Vidite i budite viđeni.

Vozite specijalan Golf. e-dizajn karakteriše se posebnim LED tehnološkim potpisom. Plavi dizajnerski elementi i aerodinamična optimizacija daju mu poseban pečat.

Moderan dizajn u službi intuitivne korisnosti.

e-Golf nije samo prevozno sredstvo. Unutrašnjost je bogata stilski dizajniranim elementima i pripremom za e-specifične informacije.

Osvetlite put efikasnom tehologijom.

Ušteda energije je deo koncepta modela e-Golf. Zbog toga su svi svetlosni elementi izrađeni u naprednoj LED tehnologiji.

Ovi točkovi pomažu uštedu energije.

16-inčni aluminujumski naplaci Astana sa optimizovanom aerodinamikom i koeficijentom otpora rotaciji, dodatno podvlače ekološke aspekte modela e-Golf.

Navigacija
Car-Net
Telefon

Ostanite na kursu jednostavnim gestom.

Infotainment sistem teško može da ponudi više od Navigacionog sistema Discover Pro: inovativna kontrola gestovima, odlična veza i prvoklasni prikaz mapa.

Na putu i u toku.

Sa Car-Net Guide & Inform, pronađite uzbudljive destinacije u blizini, ili pronađite najbliži parking i benzinske stanice. Primajte informacije o saobraćajnim uslovima kako bi izbegli zastoje ili novosti sa interneta.

Lakša komunikacija.

Recite šta Vam je na umu - ali molimo držite obe ruke na upravljaču dok to radite. Novi Golf nudi Vam izbor od dva pouzdana opciona interfejsa za telefon.

Sistemi asistencije

 

"Front Assist" i ACC
Asistent za saobraćajne zastoje i Emergency Assist
Senzor slepog ugla

Opušteni na prepunim ulicama.

Sa opcionim adaptivnim uređajem za kontrolu brzine (ACC) možete biti opušteniji na putu. Front Assist nadzor prostora koji uključuje i sistem naglog kočenja u gradskim uslovima i zaštitu pešaka dostupan je u varijantama od Comfort na više.

Da se krećete kada skoro sve stoji.

Opcioni asistent za saobraćajne zastoje umanjuje stres pri kreni-stani saobraćaju i tipične sudare za takve uslove. Opcioni Emergency Assist sistem prepoznaje situacije kada vozač nije u stanju da upravlja i preuzima polu automatsko upravljanje vozilom.

Prepustite parkiranje Vašem vozilu.

Dok vozite, opcioni senzor slepog ugla sa upozorenjem na pozadinski saobraćaj će u granicama mogućnosti sistema upozoriti da se vozilo nalazi u zoni slepog ugla. Nadzor se vrši sa strane i iza vozila dok napuštate parking prostor vozeći unazad.

Komfor

 

Sedišta
Komfor
Kožna oprema
Active Info Display

Sedite i naslonite se.

Sofisticirani dizajn sedišta novog modela e-Golf veoma je dopadljiv i udoban. Za duga putovanja visok nivo udobnosti je svakako dobrodošao.

Svaka vožnja je poseban užitak.

Standardni klima uređaj "Air Care Climatronic" i Active Info Display svaku vožnju e-Golfa čine posebnim užitkom.

Opcija za bezvremenu eleganciju.

Uživajte u neuporedivom osjećaju luksuzne atmosfere na svakom putovanju. Možete odabrati najfiniju kožu i ArtVelour opremu kao opciju za Vaš e-Golf, uključujući grejanje sedišta i praktičan multifunkcionalan upravljač.

Vidite samo informacije koje želite.

Analogno je zastarelo. Na zahtev, možete zameniti tradicionalnu instrument tablu ekranom visoke rezolucije. Inovativni Active Info Display pruža puno više informacija od trenutne brzine i potrošnje goriva.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim