VW Arteon: Sedišta

 

U modelima Arteon Elegance i R-Line na raspolaganju su vam potpuno električna sedišta koja vam svojim brojnim funkcijama garantuju veći ugođaj. Tako ćete između ostalog uživati u prednostima električno podesive lumbalne podrške. Ako se odlučite za Arteon Elegance, na ovim sedištima možete uživati u aktivnoj klimatizaciji: ventilatori koji omogućavaju nežno strujanje vazduha po telu, a time i nameštanje željene temperature, garantuju ugodno prozračivanje. Preko posebno oblikovanih zračnih kanala u oblogama sedišta odvode se vlaga i toplota kako biste se odlično osećali i tokom dužih putovanja. Sedište sa mogućnošću podešavanja u 12 položaja i sedište sa mogućnošću podešavanja u 14 položaja vam kao vozaču Arteona nude mogućnost da tokom vožnje uživate i u masaži.

Bez obzira za koju ćete se varijantu odlučiti: kao vozač sedećete na sedištima ergoComfort koja su posebno prilagođena zahtevima karlice i koja imaju oznaku potvrde udruženja za zdravlje karlice i izvrsnu ergonomiju.

Saputnici na zadnjim sedištima takođe se mogu osećati kao kod kuće u novom modelu Arteon: zahvaljujući ugodnoj unutrašnjoj visini vozila i prostoru za noge.

Zatvori
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi