VW Arteon: Online

 

Povezivanjem na internet sa opcionim paketom Car-Net "Guide & Inform"¹ koristite se podacima čija se aktuelnost ne može nadmašiti. Kada negde dođe do saobraćajnog zastoja ili kada se  zastoj raščisti, to ćete saznati online u realnom vremenu. Posebno praktično: vaša se ruta automatski prilagođava. Pomoću online traženja posebnog odredišta pronađite brojne atraktivne restorane ili zanimljiva odredišta poput hotela, benzinskih stanica ili novootvorenog bioskopa.

Jednako korisne u svakodnevici kao i u slučaju nužde: serijske Car-Net usluge "Security & Service"¹ pomoći će vam sa informativnim podacima i direktnom vezom sa Volkswagen centrom za kupce.

Kada je sledeći inspekcijski servis? Koji je nivo napunjenosti rezervoara? Posebno onda kada vozilo koristi više osoba, dobro je znati da se odgovor na ova pitanja po želji može jednostavno dobiti i online. Zahvaljujući Car-Net uslugama "Security & Service"¹ na raspolaganju vam stoje brojni relevantni podaci o vašem vozilu na web portalu.

Tehnologija se međutim može pokazati jednako korisnom i tokom vožnje: ako sistem u okviru svojih granica registruje sudar, automatski će se uspostaviti kontakt sa Volkswagen centrom za kupce. Na ovaj način moguće je zavisno od situacije, alarmirati pomoć na licu mesta i proslediti relevantne informacije kao što su podaci o vozilu, broj osoba u automobilu ili lokacija. Vozač može preko audio veze dobiti podršku i pomoć dok ne stigne hitna služba.

 

Više informacije o Car-Net uslugama

.

Zatvori
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi