Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Samouverenost leži u genima. Cenite dizajn i samouverenost? Samouvereni T-Roc predstavlja se svojim istaknutim crossover dizajnom i brojnim opcijama za individualizaciju.

Oprema i dizajn Dugotrajna impresija. Impresivan dizajn, brojne opcije za individualizaciju i visok kvalitet izrade do najsitnijeg detalja: T-Roc zna kako da impresionira.

Duo-kolor varijante
Karakter
Svetlo
T-Roc Sport
T-Roc Dizajn
Duo-kolor varijante

Izdvojite se iz mase.

Zato što vam monotonija ne odgovara. Sa duo-kolor varijantama u završnoj obradi novog modela T-Roc, to ste obezbedili. Za T-Roc Sport, boje su crna i jarko crvena*

*kasnije dostupno

Karakter

Predstavite se.

Tražite vozilo sa jedisntvenim karakterom? Sa T-Roc modelom vozite se modernim crossover-om koji je veoma ubedljiv svojim samopouzdanim dizajnom.

Svetlo

Pogledajte bolje.

Dan i noć: Svetlosni koncept novog modela T-Roc je veoma ubedljiv sa svojim prepoznatljivim dizajnom i dnevnim svetlima koja su integrisana u prednji odbojnik.

T-Roc Sport

Sportski izražaj.

T-Roc Sport stvara utisak. Pred njegovom sportskom opremom i sportskim detaljima vaše srce će brže zakucati.

T-Roc Dizajn

Izrazit dizajn za svakodnevni život.

Kada je dizajn novog modela T-Roc u pitanju predstavljamo vam veliku slobodu kako u spoljašnjosti tako i u unutrašnjosti. T-Roc savršeno odražava vašu jedinstvenost.

Galerija

Istaknuti detalji novog modela T-Roc iz različitih uglova

Istaknuti detalji novog modela T-Roc iz različitih uglova

Infotainment Više u svakoj novoj vožnji. Iskoristite vreme u svom modelu T-Roc. Vrhunski infotainment pobrinuće se da ste uvek u toku, da obavljate telefonski razgovor bez ruku , slušate omiljenu muziku i brzo stignete na željenu destinaciju.

Hitno-Servis
Umrežavanje
Active Info Display
Radio i navigacija
Zvučni sistem beats
Komfor-Telefon
Hitno-Servis

U dobrim ste rukama.

Dobro za sve: Opciona usluga hitnog poziva Volkswagen emergency pozivnom centru je dostupna u svako doba pritiskom na crveno SOS dugme. U slučaju saobraćajne nesreće pored vazdušnih jastuka automatski se aktivira i funkcija hitnog poziva.

Umrežavanje

Vožnja uz internet.

Internet je veoma koristan i u vašem novom modelu T-Roc. Opcioni online servisi Car-Net "Guide & Inform", Car-Net App-Connect i Car-Net "Security & Service" nude veliku pomoć pri svakodnevnim neobičnim situacijama.

Active Info Display

Detaljno pogledajte informacije koje vas zanimaju.

Analogno je bilo juče. Ako želite, zamenite klasičnu analognu instrument tablu, ekranom visoke rezolucije. Inovativna moderna instrument tabla Active Info Display može vam pružiti puno više informacija od brzine i nivoa goriva u rezervoaru.

Radio i navigacija

Na dobrom kursu uz dobru zabavu.

U modelu T-Roc vi odlučujete šta se događa. Dva radio uređaja sa pripadajući m zvučnicima, jednostavne komande i veliki broj različitih opcija za umrežavanje su vam na raspolaganju. Ili možete da se odlučite za "Discover Media" navigacioni sistem koji retko koju vašu želju ostavlja neispunjenom.

Zvučni sistem beats

Želite jak bas?

Uključite - vaša svirka čeka! Na zahtev, sistem od strane specijalista iz Beats Electronics-a će se pobrinuta da je u vašem modelu T-Roc pravi bas. Već je dobro poznato da slušalice brenda beats by Dr. Dre jako dobro zvuče.

Komfor-Telefon

Budite u dobroj vezi.

Opcioni telefonski sistem "Comfort" sa funkciom induktivnog punjenja obezbediće bežično punjenje vašeg pametnog telefona. Zahvaljujući induktivnoj vezi sa antenom obezbeđen je i savršen zvuk razgovora. Komforno i jednostavno razgovarajte na putu.

Sistemi asistencije Izbegnite nepotreban stres. Čak i ako ste navikli da se nosite sa svakodnevnim stresom novi model T-Roc može vam biti od pomoći u brojnim situacijama.

Opuštena vožnja

T-Roc radi za vas.

Ne samo u kritičnim situacijama, T-Roc olakšava i svakodnevni život i situacije koje donosi. Tu je standardni "Lane Assist", opcioni sistem kontrole udaljenosti i opcioni sistem podrške "Emergency Assist".

Front-Assist sa sistemom nužnog kočenja u gradu

Na opterećenim drumovima.

Da li biste voleli da imate asistenta koji stalno prati saobraćaj ispred vas? "Front Assist" sistem nadzora okoline u kombinaciji sa sistemom nužnog kočenja u gradskim uslovima i sistemom zaštite pešaka čini vašu svakodnevnu vožnju značajno opuštenijom.

Park Assist i pomoć pri parkiranju

Osvojite puteve. I slobodna parking mesta.

Parkiranje zna da iskušava strpljenje. Opcioni sistem pomoći pri parkiranju u novom modelu T-Roc olakšava potragu za slobodnim parking prostorom i sam proces parkiranja.

Blind spot - senzor sa parking asistencijom

Jednostavna promena kolovozne trake i parkiranje.

Opcioni "Blind Spot"- senzor sa parking asistencijom vas upozorava u granicama mogućnosti sistema na vozila u "slepom uglu". Kada se krećete u nazad, senzor prati prostor sa strane i od pozadi.

Komfor Uklapa se u vaš životni stil. Udoban i lepo dizajniran, T-Roc ostavlja puno prostora za vaš lični izražaj. Progresivni dizajnerski elementi doprinose tome i velikom broju opcija za individualizaciju.

Individualni dizajn
Kokpit
Prostor
Komfor
Individualni dizajn

Jedinstven kao i vi.

Baš kako želite: Dizajnirajte unutrašnjost modela T-Roc u skladu sa svojim idejama i dajte mu lični pečat detaljima u boji.

Kokpit

U kokpitu sve je pod vašom kontrolom.

Dobrodošli u kokpit! Sve je dizajnirano tako da obezbedi da vaše putovanje bude što udobnije. Sa multifunkcionalnim volanom (standardno od T-Roc Style) kontrolišite brojne funkcije ne skidajući ruke sa volana.

Prostor

Udobnost je važna.

Niste zadovoljni uobičajenim, želite slobodu. Imate je! Uprkos kompaktnim dimenzijama, T-Roc ima dovoljno prostora za putnike i prtljag. Ugodan osećaj podignutih sedišta je dodatni plus.

Komfor

Smestite se udobno.

Uđite i udobno se smestite. U novom modelu T-Roc, na raspolaganju su komforna sedišta sa kožnim elementima i kolornim detaljima kao i panoramski krov.

Tehnologija Efikasan i fleksibilan kao i vi. Očekujete performanse od vašeg vozila? Zbog toga je novi T-Roc dostupan sa 4MOTION pogonom za dobru trakciju na skoro svim terenima, spotskom suspenzijom za optimalno upravljanje i adaptivnim oslanjanjem DCC.

Performanse
Šasija
4MOTION aktivna kontrola
Performanse

Zato što cenite kada se energija koristi efikasno.

Sa modelom T-Roc nikada nije dosadno. To pokazuje i njegov snažan program motora. To je ambiciozan projekat - i po pitanju ekonomije.

Šasija

Doživite najbolju sportsku vezu vozila i podloge.

Sportska suspenzija i progresivni sistem upravljanja značajno utiču na dinamiku kada želite sportsku vožnju.

4MOTION aktivna kontrola

Budite bezbedni, čak i pri izazovnim uslovima puta.

Istražite svet! U kombinaciji sa opcionim 4MOTION pogonom T-Roc, 4MOTION aktivna kontrola je na vašoj strani i nudi različita podešavanja za različite tipove terena. Na raspolaganju vam je pet različirih profila vožnje.

Vaš sledeći korak.