Zatvoriti meni
Zatvoriti

Zabava.
Razonoda u brzoj traci.

Zabava.
Razonoda u brzoj traci.

Dosadno vam je na putovanju na odmor? Koristite pristup svim omiljenim uslugama striminga, internet radija i Infotainment-a. Vaša deca pomoću WLAN pristupnih tačaka mogu da surfuju na do osam uređaja istovremeno, pa će se tako uvek reprodukovati samo vaš omiljeni program. Zar to ne zvuči odlično?

Striming medija

 

Striming usluge Apple Music i Tidal su vam sada direktno i jednostavno dostupni i preko Infotainment sistema vašeg Volkswagen vozila*. Jednostavno se prijavite sa vašim postojećim pristupnim podacima i uživajte u najboljoj zabavi u toku vožnje.


* Za korišćenje usluge je neophodna dodatna količina podataka. Ovo se može nabaviti uz obavezu plaćanja direktno u vozilu preko eksternog partnera za mobilne usluge Cubic Telecom ili putem sopstvene veze podataka korisnika (opcija Tethering na pametnom telefonu).

Internet radio

 

Osmišljen da bude hit - iskoristite sada sve prednosti internet radija i u svom Volkswagen vozilu. Uz pomoć usluge internet radija* pretraga i reprodukcija stanica koje emituju uživo i podkast epizoda je izuzetno laka.


* Zahteva privatne pakete podataka (Cubic Telecom ili Tethering pomoću sopstvenog pametnog telefona).

WLAN-pristupna tačka

 

Integrisana WLAN pristupna tačka* pruža vama i vašim suputnicima stabilnu internet vezu i omogućava surfovanje na do osam uređaja. Praktičnom kupovinom paketa podataka preko Infotainment sistema zadržavate kontrolu nad potrošnjom podataka.

* Zahteva privatne pakete podataka (Cubic Telecom ili Tethering pomoću sopstvenog pametnog telefona).

Always on sa našim paketima podataka kompanije Cubic Telecom

 

Nabavite brzi internet za vaš Volkswagen - jednostavno i pregledno

Saznajte više

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim