Uživajte u komforu na pritisak tastera.

Travel Assist.

Sa novim Passatom upravljanje vozilom uz asistenciju za Vas više neće biti stvar budućnosti. Uz pomoć tehnike asistencije za upravljanje vozilom "Travel Assist", koja se može dobiti po želji, Vi već danas možete pritiskom na taster na upravljaču da uživate u komforu. "Travel Assist" će se pobrinuti za sigurnost u vožnji na visokom nivou1,2:

· Naročito na autoputu i na dobro izgrađenim magistralnim putevima "Travel Assist" za Vas može da održava položaj vozila u kolovoznoj traci i brzinu, i da pri tom vodi računa o odstojanju u odnosu na vozila koja se kreću ispred Vas.

· U kombinaciji sa menjačem sa dvostrukom spojnicom DSG vozićete se opušteno kroz zastoje u saobraćaju i uslove vožnje sa mnogo zaustavljanja i ponovnog kretanja.

U granicama mogućnosti sistema.

Vozač mora da bude spreman da preuzme kontrolu od sistema asistencije u svakom trenutku i neće biti oslobođen odgovornosti u slučaju nezgode.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kvalitetniji život kroz veću udobnost. Novi Passat.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim