Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Otvoren za snove Kabrio-Modeli

 

Sloboda i avantura su uvek bili povezani sa Volkswagen kabrioletima. Recept za uspeh: izuzetni dizajnerski elementi, implementirani u dinamičnim proporcijama modernog vremena čine celu stvar jasnom, samouverenom i sportski aktivnom.

Buba kabriolet

Novi dizajn ikone stila.

U Buba kabrioletu doživljavate svoj vlastiti oblik slobode - i to ne samo kada otvorite krov. Napet, dinamičan, muževan ... Buba 21. veka je sportskija nego ikad. I otvorena je za sve: Potpuno automatski meki krov može da se otvori za samo 9,5 sekundi i do brzine od 50 km / h.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim