VW Touareg: Car-Net

 

Internet i digitalna konekcija su postali deo svakodnevnog života - zašto biste onda bili bez njega u vozilu? Car-Net online mobilne usluge su vam dakle dostupne kao standard u Touareg modelu.

 

Uz Car-Net bićete brže i bolje informisani. Neka vam sistem pročita vesti za koje ste zainteresovani. Dostignite destinaciju opušteno, prateći putokaz koji je adaptiran na osnovu trenutne situacije u saobraćaju. I na kraju uštedite vreme dok tražite parking mesto, dok vas sistem navodi na slobodno parking mesto na parkingu vaše destinacije.

 

Uz Car-Net, u svakom trenutku su vam dostupne informacije o trenutnoj kilometraži, količini goriva u rezervoaru i statusu vrata i prtljažnika, čak i dok niste u vozilu, tako da možete saznati informacije o vozilu i održavanju koristeći pametni telefon. Možete, na primer, proveriti da li su svetla ostala uključena ili prozori otvoreni.

Hitni pozivi su još jedan primer koristi inteligentne povezanosti. Pozivi za hitne slučajeve se vrše čim se aktivira zatezač pojasa ili airbag. Volkswagen Emergency Call Centre vas onda zove kao podrška i, ukoliko je potrebno, šalje hitnu službu što pre na mesto nesreće, jer su pozicija i podaci o vozilu takođe preneti. Možete ih i sami pozvati u bilo kom trenutku pritiskom na dugme kako biste prijavili nezgodu.

 

 

Zatvori
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi