Vidite samo informacije koje želite.

Sa standardnim Active Info Display-om možete uživati u prednostima instrument table na kolor ekranu visoke rezolucije i dijagonale 31 cm (12.3 inch). Na raspolaganju su Vam različiti informacioni profili sa specifičnim setom informacija pored standardnih instrumenata za broj obrtaja, brzinu i pređenu kilometražu.

Izbor informacionog profila se obavlja lako i jednostavno preko komandi na multifunkcionalnom upravljaču. U zavisnosti od potreba možete izabrati detaljne Driving data (putne podatke), ili vizuelni prikaz stanja sistema asistencije. To znači da je tabla preglednija i bolje iskorišćena jer se dodatne informacije prikazuju u standardnim poljima.

U slučaju Discover media Infotainment sistema možete odlučiti i da li želite da vidite navigacionu mapu na Active Info Display-u ili klasičan prikaz na sistemskom ekranu. Sa Discover Pro oba prikaza su omogućena simultano.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila.

¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Korišćenjem naše internet prezentacije slažete se da se kolačići čuvaju na vašem uređaju.
Prihvatite i nastavite
Zatvoriti meni
Zatvoriti

e-Golf