Osvojite kolovoz. I lako parkirajte.

Park Assist i pomoć pri parkiranju.

U novom modelu T-Roc parkiranje je dečija igra. Opciona pomoć pri parkiranju olakšava parkiranje kod uzanih parking prostora. To omogućavaju senzori na prednjoj i zadnjoj strani. U okviru granica sistema, bićete upozoreni o preprekama zvučnima signalima i grafičkim prikazom na ekranu infotainment sistema.

Još jedna funkcija pomoći parkiranju je uključena funkcija kočenja. Prilikom vožnje unazad od 10km/h, sistem može izbeći sudar ili smanjiti njegove posledice pomoću naglog kočenja. Funkciju kočenja promenom stepena prenosa možete aktivirati  kada vozite u napred. Prilikom prepreke ispred vozila, automatski se aktivira kočnica ako ne reagujete na zvučne signale pomoći pri parkiranju.

"Park Assist", koji je dostupan an zahtev, može vam pomoći da pronađete parking mesto. On unapred pregleda parking mesta sa obe strane kolovoza i pronalazi pravo parking mesto za vas. "Park Assist" automatski upravlja u uzdužnim i poprečnim parking prostorima i, u granicama mogućnosti, kontroliše vozilo u i izvan uskih parking mesta. Preuzima gas i kočnice.

Zatvori
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi