Udobno se smestite.

Komfor.

U modelu T-Roc možete osetiti visoki kvalitet materijala i pažljivo odabranu opremu. T-Roc Design već ima udobna prednja sedišta kao standardna.  U T-Roc Sport-u, vozač i suvozač sede na udobim Sport sedištima, koja su posebno dizajnirana sa bočnom podrškom. U naslonu se nalaze lumbalni podupirači kako biste odmarali svoja leđa.

Presvlake za sedišta vam omogućavaju da izrazite svoj ukus. Opciona koža "Vienna", koja odiše salonskim šarmom, veoma je elegantna.

Još jedna svetla tačka- u svakom smislu- je opcioni panoramski krov. On propušta više svetlosti u unutrašnjost vozila. Krov se sastoji iz dva velika dela, prednji deo koji ima električnu mogućnost podizanja i klizanja. Ukoliko je sunce prejako, stakleni prozor jednim pritiskom na dugme može biti u potpunosti prekriven roletnom.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Korišćenjem naše internet prezentacije slažete se da se kolačići čuvaju na vašem uređaju.
Prihvatite i nastavite
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.