Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Vaše prednosti

Zato što "original" nije samo reč

Naše praktično znanje je Vaša sigurnost

Vaše Volkswagen vozilo predstavlja original koji se, opet, sastoji od hiljade originalnih delova: Volkswagen Originalnih delova®. Svaki od njih, od najmanjeg zavrtnja do najkompleksnijeg modula, sinonim je svetskog glasa marke Volkswagen - sa visokom preciznošću izrade, najvišim kvalitetom i sigurnošću. Savršena kombinacija svih tih delova Vaše Volkswagen vozilo pretvara u originalni Volkswagen.

Ako neki Volkswagen Originalni deo® mora da se zameni - bilo zbog normalnog habanja, radova na održavanju ili oštećenja - kao zamenu preporučujemo: Volkswagen Originalne delove®.

Iz asortimana originalnih delova izaberite onaj pravi za Vaše Volkswagen vozilo:

 

» Volkswagen Originalni delovi®

Klasici: izrada prema uputstvima za konstruisanje vozila, identični sa novim vozilom. Najnovije dostignuće tehnike u serijskom kvalitetu.

 

» Volkswagen Originalni refabrikovani zamenski delovi

Refabrikovani po ekološkim principima u serijskom kvalitetu, do 50 % povoljniji od novih delova. Za ekonomičnu popravku, naročito starijih vozila.

Sigurna mobilnost

Naša servisna mreža je Vaša sigurnost

Bez obzira na to koji deo za koje vozilo iz naše široke palete modela Vam je potreban: Volkswagen Originalni delovi® uvek se najbrže mogu dobiti tamo gde ih i trebate. To obezbeđujemo našim asortimanom, garancijom na isporuku delova spremnih za ugradnju u trajanju od 15 godina nakon pojave serijskog modela i 24-časovnom uslugom isporuke. Naša razgranata mreža servisa garantuje da ćete u Vašoj blizini naći ovlašćeni servis. I, naravno, svuda sa našom mobilnom garancijom.   

Zaštita životne sredine

Zatvaranje ciklusa - tako da se ništa ne gubi

Svojom idejom vodiljom marke i principima u pogledu životne sredine koncern Volkswagen Konzern je izričito opredeljen odgovornošću za ljude i životnu sredinu.

I kod distribucije originalnih delova takođe važnu ulogu ima i kompatibilnost sa životnom sredinom i očuvanje prirodnih resursa. Volkswagen zato svojim partnerima i kupcima nudi obiman katalog usluga koji obuhvata napomene od bezbednog rukovanja opasnim materijama pa sve do kasnijeg preuzimanja distribuiranih proizvoda i materijala za pakovanje.

Logistika

Naš(a) servis(na mreža) je Vaša sigurnost

A kako bi naši kupci u svakom trenutku i svuda bili mobilni, mi ne samo što isporučujemo originalni kvalitet, već i vodimo prodajnu mrežu koja povezuje čitav svet. Godišnje širom sveta snabdevamo vozače više miliona vozila sa nekoliko miliona pozicija. Sa Volkswagen Originalnim delovima® tako možete da budete potuno sigurni - gde god da se nalazite.