Zaštitite glave putnika i pozadi.

Vazdušni jastuk za glavu

Svi smo upoznati sa konvencionalnim vazdušnim jastucima već neko vreme. Oni pretežno štite vozača i suvozača u slučaju frontalnog udara. Zavesastii vazdušni jastuk u novom Polu je bočni vazdušni jastuk kao zavesa. Kada ga aktivira sudar, pokriva celu stranu bočnih prozora na prednjoj i zadnjoj strani kao i u B stubu. Dakle. Ne samo da štiti glave vozača i suvozača već i glave putnika na spoljnim sedištima na klupi zadnjeg sedišta. Naravno, u novom Polu postoje dva. Standardno i bez doplate.

Bolja zaštita pešaka.

Zaštita pešaka

Pešak neočekivano izađe na kolovoz - kao vozač znate da morate brzo da reagujete. Detekcija pešaka, standardno u Polu, vam je na raspolaganju. Pre svega, sistem u trenutku detektuje situaciju. Odmah ćete biti upozoreni zvučnim i video signalom. Ako odmah ne zakočite, bićete upozoreni o kritičnoj udaljenosti trzajem kočnica. Istovremeno, moguće zaustavljanje u slučaju nužde je već pripremljeno tako da je maksimalni pritisak kočnice odmah dostupan. Ako i dalje ne kočite, sistem će automatski izvesti zaustavljanje u slučaju nužde. U idealnom slučaju to će sprečiti sudar ili bar smanjiti njegove posledice.

Automatski spremni za hitne slučajeve.

Proaktivni sistem zaštite putnika

Proaktivni sistem zaštite putnika ja dostupan kao opcija za Polo. Može da detektuje opasne situacije, sa povećanim rizikom od nesreće i automatski pokreće mere predostrožnosti. Na primer, prozor i krovni prozori su zatvoreni do malih razmaka kako bi se optimizovao efekat vazdušnih jastuka za glavu kao i bočnih vazdušnih jastuka. Pojasevi na prednjim sedištima se zatežu u deliću sekunde a vozač i suvozač se bezbedno drže na mestu. Kada opasnost prođe, pojasevi se popuštaju a prozori i krovni otvor se ponovo mogu otvoriti.

 

Zatvori
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi