Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Sharan TDI 4MOTION sada i sa DSG menjačem.

08.03.2016

VW Sharan se ubraja u najomiljenije vanove. Privatni kupci, naročito velike porodice kao i preduzetnici na prostranom vanu cene njegovu varijabilnost i izuzetno dobru ponudu prostora.

Još veća varijabilnost sada je primetna i kod motora. Nova mogućnost kombinovanja motora 2.0 TDI sa 184 KS, inteligentnog pogona na svim točkovima 4MOTION i 7-stepenog DSG menjača obećava još veći komfor vožnje u svim vremenskim uslovima i na svim putevima.

Na raspolaganju su linije opreme Comfortline, Business i Highline, pri čemu je već bogata serijska oprema proširena dodatkom paketa: Tako npr. porudžbinom modela Sharan Comfortline ili Buisiness, paket Buisiness spada u besplatan dodatak. Paket u vrednosti do 1.477,** evra obuhvata tražene istaknute detalje opreme kao što su App-Connect, klima-uređaj "Climatronic" sa 3-zonskom kontrolom temperature, svetla za maglu (samo za Comfortline), ParkPilot, radio "Composition Media" uklj. ekran u boji na dodir i Bluetooth hands-free i zimski paket (grejane mlaznice brisača napred, grejana prednja sedišta).

Premijumski paket je besplatan za kupce koji se odluče za model Sharan Highline. Sadržaj opreme u vrednosti od 1.783,-** evra vredan je pažnje i uključuje App-Connect, električni poklopac prtljažnika, Xenon farove sa LED dnevnim svetlom i obimna funkcija navigacije "Discover Media".

Vaš sledeći korak

 * Cenovnik je informativnog karaktera. Proizvođač zadržava pravo naknadne izmene mogućnosti poručivanja modela i dodatne opreme. Pre potpisivanja ugovora molimo da se informišete o tačnoj serijskoj opremi, dodatnoj opremi i ceni. Cene su izražene u eurima, sa PDV - om. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po Raiffeisenbank prodajnom kursu na dan plaćanja.