Vidite i budite viđeni.

Futuristički a poznat: prepoznatljiv Volkswagen e-Design - sa tipičnim plavim elementima. Dodatak LED prednjim svetlima sa spektrom najsličnijem dnevnom svetlu su LED dnevna svetla sa karakterističnim C-potpisom i velikom izlaznom snagom a veoma malom potrošnjom energije.

Težinski optimizovani 16 inčni aluminijumski naplaci Astana sa pneumaticima kojima je redukovan otpor kotrljanja doprinose opštoj efikasnosti. Istaknuti krovni spojler e-Golfu daje još dinamičniji izgled a u isto vreme poboljšava aerodinamiku koja pored ostalih stvari utiče pozitivno na domet vozila.

 Sa zadnje strane, svetlosna grupa i osvetljenje tablice takođe su izrađeni u LED tehnologiji. 

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila.

¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Korišćenjem naše internet prezentacije slažete se da se kolačići čuvaju na vašem uređaju.
Prihvatite i nastavite
Zatvoriti meni
Zatvoriti

e-Golf