Dobrodošli u visoku klasu.

Unutrašnjost.

Opcioni dekorativni elementi od aluminijuma i pravog drveta oduševljavaju elegantnim vizuelnim efektom i istovremeno nude vrhunski taktilni osećaj - kao i staklena površina opciono dostupnog navigacionog sistema "Discover Pro", koji pruža izgled i osećaj na dodir karakterističan za premium tablete. Dodatno imate mogućnost da opremite svoj Arteon brojnim premium tehnologijama poput opcionog ambijentalnog osvetljenja za individualne sektore u vozilu kao i brojne dodatne prvoklasne opcije.

Za dve varijante opreme Elegance i R-line dostupne su posebno odabrane presvlake sedišta: u sklopu serijske opreme uživaćete u koži "Vienna" u kombinaciji sa elegantnom Alcantarom, npr. u svetlo sivoj boji Mistral. Ili možete da se odlučite za kožu "Nappa", koja u modelu Arteon R-line dolazi sa sportskim umecima od aluminijuma. Na taj način možete dizajnirati svoj potpuno lični automobil iz snova.

 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Korišćenjem naše internet prezentacije slažete se da se kolačići čuvaju na vašem uređaju.
Prihvatite i nastavite
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon.