Zatvoriti meni
Zatvoriti

Komfor. Kao stvoreno za vas.

Komfor. Kao stvoreno za vas.

Potreban vam je automobil, ali ključ je kod vašeg partnera? Neka vam ga jednostavno pošalje putem pametnog telefona. Zahvaljujući personalizaciji, vaša lična podešavanja će biti aktivirana momentalno. Osećajte se kao kod kuće – čak i na putu prema kancelariji: Jednostavno izgovorite „Odvezi me na posao“ i vaš Volkswagen će pokrenuti navigaciju. Jer, on vas razume bolje nego ikada pre. To se zove timski rad.

We organize

 

In-Car aplikacija "We Organize"[@DIS VX41] pomaže vam u svakodnevnoj organizaciji mobilnog života. Pristupite vašem Microsoft 365 ili Google digitalnom kalendaru i prepustite se navigaciji do lokacije vašeg sledećeg sastanka. Vaše ideje sačuvajte kao glasovnu belešku tokom vožnje. Ili izaberite konferencijski poziv jednim klikom.

Pomoću vašeg korisničkog naloga Volkswagen ID možete istovremeno da prikažete do četiri Microsoft Office 365 ili Google kalendara u vozilu. Ako sastanak sadrži stvarnu adresu kao lokaciju, možete započeti navigaciju do tamo direktno iz sastanka. Ako ne stižete na vreme na odredište zbog gužve u saobraćaju, npr. zastoja, jednostavno obavestite organizatora o vašem kašnjenju pomoću "We Organize". Možete da izaberete konferencijski poziv u automobilu, bez potrebe da unesete konferencijski ID. Vaše ideje, koje ste sačuvali kao govornu belešku, udobno možete da slušate na povezanim uređajima sa uslugom kalendara.

Mobilni ključ

 

Zbogom traženje ključa - vaš pametni telefon kao mobilni ključ* otvara i pokreće vaš Volkswagen momentalno. Pošaljite dodatne digitalne ključeve svojim prijateljima i članovima porodice i omogućite im jednostavno korišćenje vašeg vozila.


* Dostupno samo sa opcionim sistemom navigacije "Discover Pro" i u kombinaciji sa We Connect aplikacijom. Inicijalno je za Passat i Arteon na raspolaganju pet besplatnih, a za Golf posle kupovine funkcije takođe pet mobilnih ključeva. Mobilni ključevi se u roku od prve 4 godine mogu aktivirati odmah po zaključivanju We Connect ugovora. Prenos mobilnog ključa zahteva proveru identiteta pošiljaoca ključa putem postupka Volkswagen Ident. Posle instalacije na kompatibilnom pametnom telefonu mobilni ključ ima rok važenja od jedne godine koji je vezan za krajnji uređaj.

Personalizacija

 

Vaš Volkswagen Vas prepoznaje - i nakon postavljanja Vašeg VW-računa i početne prijave u vozilu, potpuno automatski i u zavisnosti od opreme, aktivira vaša podešavanja brojnih sistema, od sedišta do svetala, klime, Infotainment-a i navigacije do asistencije za vozača. Maksimalna udobnost kod zamene vozila i za različite korisnike.

Online-upravljanje glasom

Uz online nadogradnje opcionog upravljanja govorom dobijate još bolju kontrolu govora. Izaberite svoju omiljenu muziku, potražite svoju omiljenu internet radio stanicu putem upravljanja govorom i koristite intuitivni unos odredišta prilikom navigacije. U novom Golfu osim toga možete da diktirate e-poruke kao i da ih date na čitanje ili možete da upravljate vašim In-Car aplikacijama - a da pritom ne odvajate pogled sa puta.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim