Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Lepota u pravom savršenstvu Kupe-Modeli

 

Sportsko-elegantni kupe modeli Volkswagena osvajaju na prvi pogled. Bez obzira iz koje perspektive: Moderni oblici vozila sjaje u očima posmatrača. Svojim elegantnim linijama, impresivnim zadnjim delom i izrazitim karakterom, stvaraju samopouzdan izgled.

 

Buba

Sada je vreme

Original koji je ostao veran svojoj liniji, dakle sportskiji nego ikad ranije. Pravi karakter, voli da se prilagođava, ali sigurno ne masi. Mnogobrojne promene u detaljima povećavaju atletski nivo inividualnosti.

Novi Arteon

Dinamika i dizajn u top formi

Šta je tajna njegove posebne privlačnosti? U novom modelu Arteon, dizajnerski elementi klasičnog sportskog automobila kombinuju se sa elegancijom i prostorom fastback-a. On je avangardni Gran Turismo poslovne klase koji dirne i srce i um. Na prvi pogled budi entuzijazam zbog svog izražajnog dizajna, a zatim iznenađuje svojim praktičnim vrlinama i zapanjujuće velikom količinom prostora. Sportski kupe (dužina 4.862 mm, širina 1.871 mm, visina 1.450 mm) ima veliko međuosovinsko rastojanje (2.837 mm).

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim