Otkrijte nove puteve.

Spoljašnjost

Novi Touareg je kombinacija veličine SUV sa čistim linijama, dinamičnih proporcija i moderne elegancije.

Upadljiv, moćan, samouveren: prvo što primetite na modelu Touareg je izražen karakter njegove dominantne pojave. Vertikalna prednja rešetka povezuje se hromiranim trakama koje se pružaju od centralnog Volkswagen amblema sa prednjim svetlima. Izduženi poklopac motora odlikuje se čistim linijama, dajući vozilu sportski izgled.

Ni zadnji deo ne zaostaje: oblikovani bokovi i široka zadnja svetla naglašavaju napredan izgled. Touareg oznaka je samouvereno postavljena na sredini zadnje strane, sa sjajnim crnim krovnim spojlerima i velikim hromiranim izduvnim cevima dopunjen je ovaj prepoznatljiv i dinamičan izgled.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Korišćenjem naše internet prezentacije slažete se da se kolačići čuvaju na vašem uređaju.
Prihvatite i nastavite
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.