Osvojite izazovne terene.

Offroad-Paket

On uključuje prilagođene karakteristike vožnje, zahvaljujući proširenom izboru moda vožnje. Postoje dve dodatne opcije pored standardnih "Normal", "Sport", "Comfort", "Eco", "Snow", "Offroad" i "Individual" profila: "Gravel" and "Sand". U mogućnosti ste da prilagodite rad motora i menjač, kao i ponašanje određenih sistema asistencije, prema uslovima vožnje.

Offroad paket takođe uključuje i izmene koje vam pomažu kada kretnje postane otežano - uključujući - zaštitu rezervoara, rešetku hladnjaka, zaštitu akumulatora vozila i ojačano podvozje. Vožnja u udaljenim područjima je unapređena većim rezervoarom, od 90l. Dva dodatna mesta za vuču mogu pomoći i u spasavanju drugih ekspedicija.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Korišćenjem naše internet prezentacije slažete se da se kolačići čuvaju na vašem uređaju.
Prihvatite i nastavite
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.