Snažnija pojava kompaktan Crossover dizajn.

Postavite nove kriterijume sa dizajnom T-Cross-a: linija od haube motora do zadnjih svetala, ivičasta karoserija  i veća udaljenost od poda daju progresivnost njegovoj konturi, kao i dinamičku optiku muskularnom SUV-u.
Njegov offroad karakter dodatno se pojačava produbljenjem na haubi koja na taj način deluje još snažnije. Tipično za SUV jeste izdignuto sedište zbog kojeg se osećate kao da stojite iznad stvari. A zahvaljujući ravnim linijama prozora imate dobar pregled tokom vožnje.


Radujte se modernom dizajnu i kvalitetnoj izradi Vašeg T-Cross-a. Ono što doprinosi svežini izgleda jeste crna obloga od plastike na kućištu točkova i bočnim pragovima. To, uostalom, važi i za zadnju stranu T-Cross-a, koja sa svojim markantnim reflektorskim trakama i LED svetlima zagarantovano ostavlja trajni utisak.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila.

¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Korišćenjem naše internet prezentacije slažete se da se kolačići čuvaju na vašem uređaju.
Prihvatite i nastavite
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

Novi T-Cross.