Više prostora za fleksibilnost.

Unutrašnjost Vašeg T-Cross-a ima višestruku namenu i visok nivo prilagodljivosti: pored pokretnog i deljivog zadnjeg sedišta koje vam obezbeđuje dosta prtljažnog prostora, unutrašnjost Vam zahvaljujuči izdignutoj poziciji za sedenje stvara prijatan osećaj slobode. Vredan pomena je i prtljažni prostor od skoro 455 litara. Ako Vam ni ovo nije dovoljno, središnje naslone za ruke možete pomerati u širinu i dužinu. Promišljen dizajn odlika je i prostora za odlaganje: na raspolaganju su vam praktične pregrade za odlaganje na instrumentalnoj tabli kao što je recimo dršač za piće ili pregrada za telefon u središnjoj konzoli, kao i pregrade u središnjem naslonu za ruke i u vratima. Ispod suvozačevog sedišta nalazi se pregrada u koju možete, recimo, da stavite novine. Prostor za hranu koju nosite na put i sve ostalo što želite da imate na dohvat ruke nude vam džepovi na leđima prednjih naslona i velika predgrada u prednjem delu srednjeg naslona za r

U granicama mogućnosti sistema.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila.

¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Korišćenjem naše internet prezentacije slažete se da se kolačići čuvaju na vašem uređaju.
Prihvatite i nastavite
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

Novi T-Cross.