Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

ID.3

Ovde započinje novo doba

 

Sa modelom ID.3 počinje novo, dinamično doba u svetu električne mobilnosti. Električne performanse susreću se sa revolucionarnim dizajnom i dometom za svakodnevnu upotrebu. I to za one koji traže promene. Budućnost je spremna. Pridružite nam se.

Prvi - na prvi pogled:
ekskluzivno posebno izdanje modela ID.3 1ST

 

Ekskluzivni detalji modela ID.3 1ST svima na prvi pogled pokazuju ko je prvi: počevši od oznake 1ST i markantnog dizajna zadnjih stubova, preko oznake na upravljaču 1ST i papučica u dizajnu Play & Pause, pa sve do posebne pozdravne poruke na ekranu za dobrodošlicu - to je naše posebno izdanje, sa kojim vi kao korisnici naše usluge punjenja "We Charge" možete besplatno da punite vozilo strujom u prvoj godini širom Evrope.*

U nekoliko koraka do vašeg ekskluzivnog posebnog izdanja ID.3 1ST

 

Došao je taj trenutak: sada možete da se registrujete za jedan od modela ekskluzivnog posebnog izdanja vozila ID.3 1ST. I još važnije: imaćete priliku da ga vozite pre drugih.

Rezervišite model iz ekskluzivne posebne edicije ID.3 1ST.

  • Budite među prvima koji će voziti i doživeti novi ID.3 1ST
  • Osigurajte ograničenu posebnu ediciju sa ekskluzivnim elementima dizajna
  • Primajte novosti i aktuelnosti o električnoj mobilnosti i novom modelu ID.3 1ST pre drugih

ID.3. Pozdravlja vas. Elektrifikuje vas. Vodi vas napred.

 

 

ID.Svetlo

Pametan: inteligentan koncept svetala

 

Baterija & Domet

Snaga. Brzo punjenje.

 

Pozdrav

ID.3 kaže "Zdravo". Svetlom.

Komfor

ID.Svetlo
AR Head-up-Display
Panoramski krov
Podrška za glasovne komande
ID.Svetlo

Pametan: Inteligentan koncept svetala

ID.svetlo vizuelno komunicira sa vama i u kombinaciji sa opcionim navigacionim sistemom pomaže da vozite opuštenije u saobraćaju. Svetlom i svetlosnim signalom preporučuje vam promenu kolovozne trake. Pri tome može da vas upozori i navigacijom izvući iz situacije u slučaju da se nalazite u pogrešnoj kolovoznoj traci. Ako upotrebljavate glasovne komande, dobićete povratnu informaciju u obliku svetlosnog signala. Nakon što izađete iz modela ID.3, ID.Svetlo će vam odgovoriti pozdravom pri odlasku - inteligentnim svetlosnim znakom.

 

AR Head-up-Display

Opušten pogled u budućnost. I na kolovoz.

Opcioni AR Head-up displej prenosi korisne informacije direktno u vaše vidno polje na vetrobranskom staklu. Putokazi i skratanja biće prikazani direkto pred vašim očima. Pritom se čini da su projekcija na staklu i zbivanje u saobraćaju postali jedno. Za više komfora u vožnji svakoga dana.

Panoramski krov

Neće ostati neprimećen: panoramski krov

Sa svojom velikom staklenom površinom, koja se proteže gotovo preko cele širine vozila, opcioni panoramski stakleni krov pravi je magnet za oči. Još lepši je otvoren pogled u nebo. Pri tome će se zatamnjeno staklo pobrinuti za ugodne temperature i priliom direktnog sunčevog zračenja. 

Podrška za glasovne komande

Sve pod kontrolom. Na vašu komandu.

Traženje pravih tastera tokom vožnje sada je stvar prošlosti. Zadržite pogled na kolovozu i uz pomoć intuitivnog rukovanja glasovnim komandama jednostavno upravljajte npr. radio uređajem, opcionim navigacionim sistemom ili svojim telefonom. Jednostavno recite "Hello ID." - i sistem će vas razumeti.

e-Tehnologija

Baterije i domet
Ubrzanje
Punjenje
Baterije i domet

Snaga. Brzo punjenje.

Ujutru vožnja dece u školu, pa odlazak na posao, pa naveče povratak kući - sa jednim punjenjem baterije to nije nikakav problem jer sve tri moguće veličine baterije u modelu ID.3 imaju dovoljan kapacitet.  Na raspolaganju vam stoje 45 kWh, 58 kWh ili 77 kWh. 

Ubrzanje

Novi osećaj brzine.

Mislite li da su semafori iritantni? Ne u modelu ID.3! Odmah će vam postati zabavno iskustvo ponovnog pokretanja i brzog starta. Nema više menjanja brzina, nema više odloženog ubrzavanja. Jednostavno konstantno dinamično ubrzavajte i to sa punim obrtnim momentom od samog početka. Sami osetite mobilnost budućnosti i jednu potpuno novu vrstu užitka u vožnji kad vas ubrzanje pritisne na sedište. Serijski modeli su raspoloživi u tri varijante: sa baterijom od 45 kWh* do 77 kWh* (*neto).

Punjenje

Ubrzano punjenje

Prednost električnih vozila: mogu da se pune gotovo svuda - kod kuće na kućnoj utičnici, na opcionom wallboxu, na parkiralištima sa stanicama za punjenje, kod brojnih Volkswagen partnera i drugih autokuća, na velikom broju benzinskih stanica - i svakog je dana sve više mogućnosti. Tako nastaje potpuno nova fleksibilnost punjenja. Dodatne informacije o punjenju pronaći ćete ovde.

Dizajn

Pozdrav
Spoljašnjost
Unutrašnjost
Ambijentalno osvetljenje
Pozdrav

Da li automobili mogu da flertuju? ID.3 može

U kombinaciji sa opcionim sistemom zaključavanja i pokretanja "Keyless Advanced" model ID.3 prepoznaće vas čim se približite sa ključem vozila. Stilska, opciono dostupna LED Matrix glavna svetla nakratko će zasvetleti kao da žele da vam namignu, a vama će se učiniti kao da ID.3 poseduje ljudske osobine. U unutrašnjosti modela, ID.Svetlo će vam odmah pružiti osećaj da ste dobrodošli. Pri pokretanju vozila oglasiće se tihi zvuk koji će vam dati inspiraciju da odmah krenete. Nakon što izađete iz modela ID.3, ID.Svetlo će vam odgovoriti pozdravom pri odlasku putem svetlosnog signala.

Spoljašnjost

Manje automobila. Više ID-ja.

Karakterističan futuristički izgled modela ID.3: opciona prednja LED Matrix glavna svetla, novooblikovani logo Volkswagen i dodatna linija svetala koja se sa obe strane proteže do znaka. Koliko mu je početak prednjeg dela futuristički, toliko mu je završetak zadnjeg dela savršenog oblika.

Unutrašnjost

I? Dopada vam se?

Potpuno novorazvijeni dizajn besprijekorno se nastavlja u unutrašnjosti. Futuristički, udoban i istovremeno pregledan. Tome doprinose atraktivna sedišta, mnoštvo slobodnog prostora za noge, nepostojanje centralnog tunela i veliki ekran osetljiv na dodir; tu su još ID.Svetlo i ambijentalno osvetljenje, koje možete individualno prilagoditi.

Ambijentalno osvetljenje

Izrazito jasno: ugodne boje, opuštenija vožnja.

Osigurajte svom modelu ID.3 veću jedinstvenost. Pritom odaberite jednu od deset serijskih omiljenih boja (opciono je moguće 30 boja) i podarite sjaj unutrašnjosti vozila. Između ostalog instrument tabla, pregrada za mobilni telefon (opciono) i vrata. Osvetljenje hladnijih boja ili osvetljenje toplijih boja - imate potpunu slobodu izbora.

Više informacija o modelu ID.3

ID.3 oduševljava svojim inteligentnim, snažnim nastupom. Vozača, suvozača i prolaznike.

IQ. Vožnja

 

IQ.Svetlo
Svjetlo sa IQ-om.

Opciona IQ.Svetla LED Matrix glavna svetla ne zaslepljuju druge učesnike u saobraćaju zahvaljujući dinamičnoj regulaciji dugih svetala. Nije bitno je li dan ili noć i kakvi su vremenski uslovi: glavna svetla idealno se prilagođavaju pojedinoj situaciji u vožnji. A dodatno i dobro izgledaju. Još jedan zanimljiv efekat: čim se približite svom modelu ID.3, on će vam šarmantno namignuti svojim Matrix glavnim svetlima², zbog kojih će vam se učiniti kao da poseduje ljudske osobine. Time odmah postaje simpatičniji.

¹ U okviru granica sistema

² U kombinaciji sa opcionim sistemom zaključavanja i pokretanja bez ključa "Keyless Advanced"

Lane Assist
Vaš ID.3 ostaje veran svojoj kolovoznoj traci

Tokom monotonih vožnji ipak može da dođe do opasnih situacija. Ovde nastupa opciono dostupan "Lane Assist": na brzini većoj od 60 km/h može da prepozna da li vozilo nehotično napušta kolovoznu traku¹ Korektivnom podrškom upravljača može da vrati vašu pažnju na događanja u saobraćaju.¹

¹ U okviru granica sistema. Vozač mora u svakom trenutku biti spreman da preuzme kontrolu nad sistemom podrške i nije oslobođen odgovornosti za opreznu vožnju.

ACC
Pojačan intenzitet saobraćaja? Bez stresa.

Opciona automatska regulacija rastojanja ACC pomaže vam u održavanju prethodno nameštene najveće brzine¹ i udaljenosti od vozila ispred. Tako ID.3 može da vas rastereti i automatski koči i ponovno kreće.²

¹ Do maksimalno 210 km/h

² U okviru granica sistema

Radio i navigacija

 

Radio
Lepši zvuk

Radio uređaj koji svaku vožnju čini još zanimljivijom - muzikom ili zanimljivim informacijama.

  • 25,4 cm (10")
  • 2 USB ulaza, tip C
  • Interfejs za telefon preko bluetooth-a
  • Sistem prepoznavanja saobraćajnih znaka 
  • DAB+
  • Prednji (serijski) i zadnji (opcioni) zvučnici
  • Priprema za navigaciioni sistem sa paketom "Streaming & Internet"
Prediktivna navigacija
Radio uređaj se pretvara u navigaciju

Proširenje navigacije za vaš radio uređaj: navigaciioni sistem sa funkcijom samoučenja pamti često navođena odredišta i pripadajuće preferirane rute. Sistem u pozadini nadzire rute i bez ponovnog unošenja odredišta, informiše vas o saobraćajnim zastojima i predlaže alternativne rute.

Zvučni sistem Beats
Želite bas?

Marka slušalica Beats by Dr. Dre poznata je u celom svetu. Od tog istog stručnjaka za zvuk potiče opciono dostupan sistem u vašem modelu ID.3. Šest međusobno usklađenih zvučnika pobrinuće se za savršen zvuk na svakom mestu za sedenje, a dodatni subwoofer će bez ikakvih prepreka slati svoje izrazito niske basove direktno u vaše telo. Sve zvučne kutije povezane su 8-kanalnim pojačalom snage 300 W. 

Da li ste spremni za elektromobilnost?

Sa našom novom aplikacijom Volkswagen EV Check možete da analizirate svoj stil vožnje i saznati da li ste spremni za električnu mobilnost - i koje vam Volkswagen električno vozilo najbolje pristaje. 

Vaš lični profil pokazuje vam kako bi npr. bilo da vozite novi ID.3, koliki bi vam bio domet, koja mu je cena, gde se nalazi najbliža stanica za punjenje i koliko traje punjenje.

ID. 3 možete otkriti i putem aplikacije uz pomoć tehnologije virtuelne stvarnosti. Zvuči kao naučna fantastika. Ali to je već danas stvarnost. Probajte.

Naše ideje za vašu mobilnost

Kako bismo električnu mobilnost u budućnosti učinili još jednostavnijom, sastavili smo najbolju ponudu za vaš ID.3.

Sve na jednom mestu: naš koncept punjenja

Prelazak na električnu mobilnost

Električna mobilnost mora biti jednostavna i održiva. Zato vam nudimo celovit koncept punjenja koji se sastoji od četiri područja: prirodne struje Volkswagen Naturstrom® iz obnovljivih izvora energije kako biste svoj ID.3 punili bez emisija CO2. ID. Punjača (wallbox), sa kojim ćete svoj dom pretvoriti u stanicu za punjenje. Usluge instalacije stanice za punjenje ID.Punjač. I naše usluge punjenja "We Charge" kako biste na putovanju svoje vozilo punili širom Evrope i tu uslugu transparentno plaćali. Ukratko: jednostavno i održivo u svakom pogledu.