Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
Golf GTI

Golf GTI Konjske snage od kojih podilaze žmarci.

Iskusite performanse legende.

Visok kvalitet opreme i čist dizajnerski izraz karakterišu svaki Volkswagen. Brojne mogućnosti personalizacije omogćavaju vam kreiranje Vašeg ličnog modela Golf GTI. Bićete pozitivno iznenađeni brojem različitih opcija.

Galerija

Pogledajte istaknute detalje novog modela Golf GTI iz različitih uglova.

Pogledajte istaknute detalje novog modela Golf GTI iz različitih uglova.

Oprema i dizajn

Unutrašnjost

Otkrijte trkačku strast.

Sportski, legendaran i posvećen tradiciji: unutrašnjost modela Golf GTI impresivna je od kokpita preko kariranih sportskih sedišta, pedala od nerđajućeg čelika, do prepoznatljive tipične GTI opreme.

Spoljašnjost

Sportski, temperamentan, markantan: Golf GTI .

Novi Golf GTI je prepoznatljiv u novoj generaciji. Primetićete da skromnost nije jegova vrlina. Naprotiv, ponosno se prikazuje u punom svetlu.

Svetla

Vidljivost na prvi pogled.

Dizajn svetlosnih grupa u novom modelu Golf GTI moguće je odabrati između nekoliko atraktivnih varijanti. Koju god da odaberete: sigurno će obezbediti bolju vidljivost. 

Točkovi

Garantovano zavidni pogledi.

Ništa se ne ističe na sportskom automobilu kao točkovi. Dinamični aluminijumski naplaci koji su na raspolaganju stanardno ili kao opcija na impresivan način podvlače sportsku prirodu modela Golf GTI i otvaraju pogled na upadljiv crveni kočioni mehanizam.

Infotainment

Telefonski poziv.

Olakšana komunikacija.

Recite šta Vam je na umu - ali molimo držite obe ruke na upravljaču dok to radite. Novi Golf GTI nudi Vam izbor od dva pouzdana opciona interfejsa za telefon.

Radio

Ako želite možete samo slušati radio.

U vašem novom modelu Golf GTI vi birate. Standardni Radio Composition Media sa pripadajućim zvučnicima poseduje jednostavan upravljački interfejs i puno različitih opcija za povezivanje.

Navigacija

Ona brine da uživate na putovanju.

Dva opciona navigaciona sistema nude inovativne funkcije. Obezbediće da ostanete na kursu i uživate u najboljoj zabavi

Car-Net Guide & Inform

Na putu i u toku.

Sa Car-Net Guide & Inform, pronađite uzbudljive destinacije u blizini, ili pronađite najbliži parking i benzinske stanice. Primajte informacije o saobraćajnim uslovima kako bi izbegli zastoje ili novosti sa interneta. 

Efikasnost

Motor

Ovaj snažan motor prosto inspriše.

Motor modela Golf GTI nudi maksimalne performance. Sa svojih 169 kW (230 KS) dostiže najveću brzinu od 250 km/h. Za ubrzanje od 0 - 100 km/h potrebno je samo 6,4 sekunde.

Progresivno upravljanje

Dinamičnije upravljanje sa manje truda.

Golf GTI beskompromisan po pitanju upravljivosti. Napredno progresivno upravljanje izaziva oduševljenje kako u sportskoj tako i u svakodnevnoj vožnji. 

Sportsko oslanjanje

Sportska veza između vozila i podloge. 

Sportska suspenzija novog modela Golf GTD je deo standardne opreme i pruža veći užitak u vožnji i savršenu kontrolu. Sportska vožnja je sada veoma udobna. 

Sistemi asistencije

ACC & Front Assist

Opušteni na prepunim ulicama.

Sa opcionim adaptivnim uređajem za kontrolu brzine (ACC) možete biti opušteniji na putu. Front Assist nadzor prostora koji uključuje i sistem naglog kočenja u gradskim uslovima i zaštitu pešaka.

Park Assist

Parkiranje može biti jednostavno.

I dalje se sami parkirate? Opcioni park Assist spasiće Vas okretanja upravljača i olakšati pronalaženje parking mesta. Ultrazvučni senzori će proveriti da li je parking prostor dovoljno prostran za Vaš novi Golf GTI.  

Asistent za saobraćajne zastoje i Emergency Assist

Da se krećete u napred kada skoro sve stoji.

Opcioni asistent za saobraćajne zastoje umanjuje stres pri gradskom kreni-stani saobraćaju i umanjuje rizik od tipičnih sudara u takvim uslovima. Opcioni Emergency Assist. sistem prepoznaje situacije kada vozač nije u stanju da upravlja i preuzima poluautomatsko upravljanje vozilom.  

Dynamic Light Assist

Bez obzira na saobraćaj iz suprotnog pravca, vaš put je osvetljen.

Zar nije zgodno da autoputevima noću vozite sa dugim svetlima? Sa opcionim Dynamic Light Assist-om to je moguće a drugi učesnici u saobraćaju neće biti zaslepljeni.

Senzor slepog ugla

Prepustite parkiranje Vašem Golf GTI.

Dok vozite, opcioni senzor slepog ugla sa upozorenjem na pozadinski saobraćaj će Vas (u granicama mogućnosti sistema) upozoriti da se vozilo nalazi u zoni slepog ugla. Nadzor se vrši sa strane i iza vozila dok napuštate parking prostor vozeći unazad. 

Komfor

Active Info Display

Vidite samo informacije koje želite.

Analogno je zastarelo. Na zahtev, možete zameniti tradicionalnu instrument tablu ekranom visoke rezolucije. Inovativni Active Info Display pruža puno više informacija od trenutne brzine i potrošnje goriva.

Sedišta

Sportska sedišta modela Golf GTI sa kult-faktorom.

Ako tražite specijalne detalje, u modelu Golf GTI prepoznatljivi su već na prvi pogled. Kada pomislite na Golf GTI odmah vam padne na um njegov prepoznatjiv stil sedišta. Nova generacija GTI prati tu tradiciju.

DYNAUDIO Excite

Savršen zvuk svaki put. 

Muzika u Vašem vozilu koja zvuči bolje nego kod kuće? Opcioni DYNAUDIO Excite zvučni sistem specijalno je dizajniran prema akustici enterijera vozila i emituje zvuk iznad svih očekivanja čak i zagriženih audiofila. 

Kožna oprema

Opcija za bezvremenu eleganciju.

Uživajte u neuporedivom osećaju luksuzne atmosfere na svakom putovanju. Možete odabrati najfiniju kožu i ArtVelour opremu kao opciju za Vaš Golf GTI, uključujući grejanje sedišta i praktičan multifunkcionalan upravljač.  

Vaš sledeći korak.