Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Passat. Superioran. Kao i ti.

Kada uspeh poprimi oblik.

Najlepše kod uspeha je što se dostignuće konačno može videti sopstvenim očima. Ili se jednostavno može u njega sesti. Sa novim modelom Passat možete i jedno i drugo, jer on impresionira kako spolja, tako i unutra. Tako su smatrali i članovi žirija nagrada "Car of the Year" i "iF-Gold". Oba žirija su novi Passat proglasili pobednikom za 2015. godinu.

 

Superioran. Kao i ti.

Superiornost je rezultat sopstvene snage i sposobnosti da se ona ispolji. Zato se na novom modelu Passat odmah vidi koliko je napredan. U najupadljivije spoljne detalje spadaju markantno oblikovani opcioni LED farovi i serijska zadnja svetla kao i dinamična bočna linija. Još više elegancije obezbeđuju dugačko međuosovinsko rastojanje i kratki prepusti.

Galerija

Doživite istaknute detalje modela Passat iz različitih perspektiva.

Doživite istaknute detalje modela Passat iz različitih perspektiva.

Infotainment

Radio i navigacija

Dobro je kada svog kopilota možete da izaberete sami.

Koji će uređaj u Vašem modelu Passat biti uključen, odlučujete Vi. Na raspolaganju Vam stoje dva radio-aparata: sa odgovarajućim zvučnicima, jednostavnom tehnikom za rukovanje i brojnim mogućnostima za priključivanje. Ili izaberite jedan od dva navigaciona sistema koji u multimedijalnom pogledu ispunjavaju sve želje.

Car-Net Guide & Inform

Nemojte više da se vozite bez interneta.

U mnogim oblastima života internet može da bude koristan - pa tako i u automobilu. Tako na primer, pregled nad saobraćajem ćete imati zahvaljujući najnovijim podacima. Na taj način ste u mogućnosti da unapred planirate ili menjate svoju maršrutu. Opcione usluge "Guide & Inform" nude, međutim, i više.

 

App-Connect

Vaš Volkswagen se pretvara pametan telefon na točkovima.

U mnogim slučajevima pametan telefon Vam olakšava svakodnevicu. Sa opcionom aplikacijom App-Connect¹ može da Vam bude od koristi i za vreme vožnje. A kako Vam pažnja ne bi bila odvučena, kompatibilnim aplikacijama možete udobno da rukujete putem dodirnog ekrana Vašeg infotainment sistema.

 

DYNAUDIO Confidence

Nećete verovati svojim ušima.

Vaši saputnici će uživati u sjajnom zvuku opcionog zvučnog sistema DYNAUDIO Confidence. Zahvaljujući preciznom usklađivanju 10 zvučnika doživećete savršenstvo zvuka u celoj unutrašnjosti vozila.

 

Priprema za mobilni telefon

Sa obe ruke na volanu telefoniranje je bezbednije.

Ukoliko želite, budite dostupni i u toku vožnje. Sa opcionim priključcima "Comfort" i "Premium" obe ruke će Vam biti na volanu i imaćete saobraćaj pod kontrolom.

 

Upravljanje putem govornih naredbi

Vaš infotainment sistem razume šta želite.

Pomoću upravljanjem putem govornih naredbi u mogućnosti ste da naročito brzo i jednostavno upravljate brojnim funkcijama infotainment sistema. Opcionim uređajima Composition Media i Discover Media po želji može da se upravlja i govorom.

 

 

Volkswagen Media Control

Vi upravljate automobilom, Vaši saputnici muzikom. 

Volkswagen Media Control Vašim saputnicima u zadnjem delu vozila pruža mogućnost upravljanja infotainment sistemom: sasvim jednostavno i komforno pomoću tableta.

 

Sistemi podrške

Sistem za nadzor prostora oko vozila "Area View"

Četiri kamere prikazuju šta se događa oko vozila.

Zar ne bi bilo dobro kada biste prilikom isparkiravanja u živahnom centru grada mogli sve da obuhvatite jednim pogledom? Takvu jednu mogućnost pruža Vam opcioni nadzor prostora oko vozila "Area View".

ACC & Front Assist

Kada su ulice pune, Vi ste potpuno opušteni.

Da li ponekad poželite pomagača koji bi umesto Vas pod budnim okom pratio odvijanje saobraćaja ispred vozila? Sa opcionom automatskom kontrolom odstojanja ACC i sistemom za nadzor prostora ispred vozila "Front Assist", uključujući i funkciju nužnog kočenja u uslovima gradskog saobraćaja koji su sastavni deo paketa, putovaćete mnogo opuštenije.

Pomoć pri parkiranju i manevrisanju "Park Assist"

Prepustite parkiranje jednostavno Vašem automobilu.

Čak iako spadate u mali broj onih koji pred publikom u velikom stilu uparkiravaju i u najmanji prostor, opciona pomoć pri parkiranju i manevrisanju "Park Assist" će Vas ipak oduševiti. Sistem ne samo što prepoznaje odgovarajućie mesto za parkiranje, već i upravlja vozilom umesto Vas.

 

Sistem za uočavanje pešaka

Pomaže Vam da bolje zaštitite pešake.

Sistem za uočavanje pešaka je sistem marke Volkswagen koji u okviru svojih granica može da spreči nezgode sa pešacima ili da ublaži posledice istih.

 

Emergency Assist

Zaustavlja vozilo kada Vi to niste u stanju.

Opcioni sistem Emergency Assist može kod hitnih zdravstvenih problema da upozori putnike i ostale učesnike u saobraćaju i da Passat kontrolisano zaustavi.

 

Podrška kod zastoja u saobraćaju

Komforno kroz kreni-stani saobraćaj.

Pruža podršku vozaču u uslovima kreni-stani saobraćaja i doprinosi sprečavanju sudara usled zastoja: opciona inovativna podrška kod zastoja u saobraćaju.

Podrška pri manevrisanju prikolicom "Trailer Assist"

Pretvorite manevrisanje prikolicom u dečiju igru.

Prilikom manevrisanja sa prikolicom Vaš automobil može da preuzme upravljanje umesto Vas. Opciona podrška pri manevrisanju sa prikolicom "Trailer Assist" na taj način preuzima najveći deo posla.

 

Efikasnost

Motori

Profitirajte od visoke vučne sile uz nisku potrošnju.

Rado i puno vozite, ali biste želeli da potrošnju Vašeg vozila održavate niskom? Naši TDI dizel motori zasnovani su na savremenoj Common-Rail tehnologiji i optimizovani na štedljivost.

 

Kočnica u slučaju višestrukog naletanja

Jedan udes ne bi trebalo da izazove dodatne sudare. 

Serijska kočnica u slučaju višestrukog naletanja doprinosi tome da se posle jednog sudara ne dogodi više dodatnih sudara. Sistem je tu da bi se izbegli dodatni sudari i spreči zanošenje. On u granicama sistema obezbeđuje što brže zaustavljanje Vašeg Volkswagen vozila.

 

Proaktivni sistem za zaštitu putnika

Kako biste automatski bili spremni u slučaju opasnosti.

Sistem postaje aktivan u kritičnim situacijama: proaktivni sistem za zaštitu putnika preduzima mere sigurnosti kada preti da dođe do udesa.

 

 

Komfor

Progresivno upravljanje

Za veću dinamiku uz udobno upravljanje.

Passat je superioran, ali rado pravi zaokret. Naročito sa njegovim naprednim progresivnim upravljanjem koje impresionira kako u sportskoj vožnji, tako i u svakodnevnoj upotrebi.

Head-up-Display

Sa njim imate preglednost.

Opcioni projekcioni sistem ("Head-up Display", HUD, elektrooptički prozirni pokazivač podataka, prim. prev.) u neposredno vidno polje vozača projektuje važne informacije o vožnji kao što su saobraćajni znaci i upozorenja navigacije: direktno na vetrobransko staklo.

Active Info Display

Pratite samo one informacije koje želite da vidite.

Inovativni kombinovani intrument "Active Info Display" zahvaljujući većem broju informativnih profila nudi precizne informacije: pregledno i u svakom trenutku dostupne.

 

Klima-uređaj "Climatronic"

Obezbedite sebi individualnu klimu za putovanje.

Previše toplo, previše hladno ili možda nešto između? Odrediti pravu temperaturu nije baš jednostavno, naročito ako ima više putnika. Sa opcionim 3-zonskim klima-uređajem "Climatronic" ovakve dileme pripadaju prošlosti. Deo je serijske opreme počev od linije opreme Highline. 

 

 

Sedište ergoComfort

Ako Vam je stalo do Vaših leđa. 

Integrisana funkcija masaže opcionog grejanog sedišta ergoActive obezbeđuje visok komfor sedenja. Sedište vozača je moguće komforno podesiti prema telesnoj konstituciji i tako rasteretiti kičmu.

 

 

R-Line

R-Line "Exterieur"

Optika nadvladava hektiku.

Novi Passat sa paketom spoljašnje opreme R-Line svoj sportski izgled potvrđuje zadnjim spojlerom i zadnjim odbojnicima "R" izgledu. Takođe upadljiv: difuzor sjajne crne boje i trapezaste ukrasne imitacije poklopaca.

R-Line "Interieur"

Na oduševljenje se može uticati.

I nakon ulaska u vozilo, novi Passat bez problema uspeva da oduševi: sa R-Line paketom "Interieur".

Vaš sledeći korak.