Zatvoriti meni
Zatvoriti

 

Novi e-up! ima puno istaknutih detalja. Pogledajte neke od njih na blic:

Domet

Više nego samo električno do vašeg odredišta

Povezivanje

e-up! + Pametni telefon = Ljubav

Spoljašnjost

Očigledno "e"

Elektrifikovan

Domet

Više nego samo električno do odredišta.

Opet u plavo! Sa svojim efikasnim električnim pogonom, novi e-up! ne nudi samo veliki domet, već i zadovoljstvo u vožnji do 260 km. I na putu ste dobro povezani: npr. veliki broj javnih stanica za punjenje, koje lako možete pronaći pomoću "maps + more". U Evropi platite električnu energiju sa Charge & Fuel karticom. Ali najbolje od svega: pogon bez emisija izduvnih gasova CO2. Ovo ima pozitivan uticaj na klimu.

Punjenje

Naplata vremena

Priključite i uključite - tako funkcioniše punjenje e-automobila.  Novi e-up! pored "trenutno punjenje", ima i funkciju "vremenski odloženo punjenje". Zašto je to dobro? Zavisno od tarife za električnu energiju, štedite vam novac jer, npr, možete koristiti jeftiniju noćnu tarifu za ponovno punjenje. Jednostavno unesite željeno vreme polaska u e-Menadžer aplikacije "maps + more" App4 ili aplikacije za povezivanje, pritisnite dugme "Način punjenja" na središnjoj konzoli i povežite vozilo na zidnu kutiju. Sledeće putovanje može početi tačno u programirano vreme.

Povezivanje

Povezivanje

e-up! + Pametni telefon = Ljubav

Šta je zajedničko za vaše omiljene pesme, trenutne informacije o saobraćaju i telefonski poziv? Tačno, vaš pametni telefon! Zajedno sa "maps + more", uključujući besplatnu redizajniranu aplikaciju za iOS i Android, čini novi e-up! u tren oka umreženim automobilom. I sa standardnim radio "composition phone" sa šest zvučnika do pokretnog Boombox-a. Jednostavno povežite novi e-up! i vaš pametni telefon, urađeno. Nema više komplikovanih ekrana i procedura. Samo priključite i to je to.

Stvorite sebi sliku o novom modelu e-up!

Dizajn

Spoljašnjost

Očigledno „e“

Novi e-up! je dokaz da mali automobil može biti sjajan izbor - zahvaljujući svežem, minimalističkom dizajnu. I naravno, zbog svog dinamičnog električnog pogona. Prednja strana je prepoznatljiva po plavom kućištu i integrisanom Volkswagen amblemu sa privlačnim LED svetlosnim potpisom. Birate novi e-up! Style? Crni ili beli krov naglašava vaš individualni stil - upotpunjen crnim ili belim retrovizorima, zatamnjenim zadnjim bočnim prozorima, zatamnjenim zadnjim staklom i 15-inčnim felnama od "blade". Za novi e-up! Style dostupne su i opcione 16-inčne alu felne "upsilon".

Unutrašnjost

Dobro došli u komfor zonu

A u unutrašnjosti? Sedišta u dizajnu "fusion" sa bešavnim naslonima za glavu i elegantna "crna kocka" komandne table posebno privlače pažnju. Dobro osmišljeni detalji obezbeđuju mnogo udobnosti i praktične upotrebe i za decu i za odrasle. Na primer, standardna torba se zakači na pregradu za rukavice, postavlja se pitanje "Gde sa torbom?" prostran prtljažnik sa promenljivom visinom poda za utovar obezbeđuje dovoljnno prostora za nešto veću torbu nego ranije.

Novi e-up! Style:  sedišta u "cross" dizajnu, 3-D "sharksin" tabla i morsko plavo osvetljenje.

Oprema

Oprema

Ovo je ceo program

Novi e-up! nudi više funkcija u standardnoj opremi, ali košta manje nego ranije. Praktično i dobro opremljen: Sada je tu "Lane Assist", prepoznavanje saobraćajnih znakova, novi vazdušni jastuci za glavu i bok i novo prepoznavanje zauzeća sedišta za putnike sa zadnje klupe. Pošto je kombinacija "composition" radija sa šest zvučnika, DAB +, "mapa + više priključka" 6 i We Connect uključena kao standard, svaka vožnja je jednostavna i zabavna: upalite muziku i započnite svoju rutu - vozite se!

Paketi

Zabavno prilagođen

Opcioni paketi opreme "Komfor paket", "Paket asistencije vozaču" i "Zimski paket" daju modelu e-up! vašu ličnu nadogradnju. Na primer, sa komfornim sistemima kao što su senzor za kišu, grejačima vetrobrana i grejačima prednjih sedišta za toplu dobrodošlicu u hladnim danima. Inteligentna asistencija, poput kamere za gledanje unazad, olakšavaju parkiranje u granicama mogućnosti vašeg sistema. Uzgred: Šta kažete na naš multifunkcionalni upravljač presvučen kožom? Osećate se dobro? Tako i izgledate.

Aktuelne ponude i akcije

Aktuelne ponude Bonusi, akcijski modeli, ponude: Pogledajte naše aktuelne ponude i iskoristite pogodnosti.

Levo ili desno skrećete?

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim