Gledajte informacije koje želite da vidite.

Active Info Display.

Sa novim opcionim aktivnim Info ekranom, uživaćete u Kombi-Instumentima visoke rezolucije, 26cm (10,25 inča) TFT ekran u boji. Pored veće gustine piksela, intenzivnije boje i svetline, kao i veći kontrast, nudi vam mogućnost da gledate iz više uglova. Dobijte određene podatke o klasičnom sadržaju kao što su brzinometar, tahometar i brojač kilometara na instrument tabli.

Ono što želite da vidite je višenamenski upravljač i infotainment sistem: možete, na primer, da pristupite detaljnim informacijama o vožnji, da prikažete navigacionu mapu preko celog ekrana ili sistem za pomoć pri vožnji. Umesto analogne instrument table, sada takođe možete imati informacije o naslovu pesme koja je trenutno puštena na MP3 plejeru, ili o kontaktu sa kojim trenutno razgovarate. Ili možete izabrati kombinaciju, na primer, navigacione mape i medijski prikaz.

Možete da konfigurišete do tri prikaza preko infotainment sistema, sačuvate ih i izaberete ih pritiskom na dugme preko višenamenskog upravljača. Takođe je dostupan i klasični profil. Ovde se, kao i obično, prikazuje višenamenski ekran brzine i broja obrtaja.

Zatvori
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi