Iz svakog ugla.

Spoljašnjost

Kada posmatrate njegov prednji deo, pogled će vam odmah zastati na impozantnom širokom poklopcu motora. Njegova izdužena silueta sa dugim međuosovinskim razmakom rezultira jedinstvenim pogledom na bočni deo vozila i nudi vam udobnost zahvaljujući velikom prostoru za noge na svim sedištima, dok bočni prozori bez okvira kao klasična karakteristika coupé modela predstavljaju eleganciju visokog kvaliteta. Točkovi od lakog metala dostupni u veličini do 20" Arteonu osiguravaju snažan dinamični karakter. Jedinstvenim dizajnom zadnjeg dela vozila dominira poklopac prtljažnika na čijem se gornjemdelu nalaze serijska LED zadnja svetla u upečatljivoj tamnocrvenoj kompoziciji. Uspešan dizajn naglašava elegantni izgled i dodatno povećava nivo svakodnevne praktičnosti. Snažan karakter - u svakom pogledu.

U granicama mogućnosti sistema.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Korišćenjem naše internet prezentacije slažete se da se kolačići čuvaju na vašem uređaju.
Prihvatite i nastavite
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon.