Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Car-Net, We Connect & We Connect Go Mobilne Online-usluge

 

Povezivanje. Umreženi od početka.

Budite opušteniji sa informacijama u realnom vremenu, šaljite odredišta direktno u svoje vozilo i u hitnim slučajevima pozovite pomoć. Vaše vozilo je u potpunosti umreženo sa Car-Net uslugama "Guide&Inform" i "Safety&Service". Pa čak i sa novim vozilima bez Car-Net-a ili polovnim automobilima od 2008. godine proizvodnje, ne morate da budete nepovezani. Sa We Connect Go rešenjem, vaš Volkswagen dobija unapređenje za povezivanje.

Sada povežite svoj Volkswagen sa svojim pametnim telefonom. Pomoću mobilnih mrežnih usluga Car-Net možete brže da dođete do odredišta  optimalno informisani. Iskoristite funkcije - iz fotelje, sa pametnog telefona , računara.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim