Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Buba Povratak legende.

It's back!

Nijedan automobil nije ljude tako fascinirao kao Buba. Sada se legenda vratila, ali malo drugačije nego što se očekivalo - snažno, dinamično i sa uglovima i ivicama. Jer i za legendu važi pravilo: samo onaj ko se menja, ostaje veran sebi.

Deja VW.

Trebalo bi pogledati dvaput. Da li je to Buba? Da! Ali Buba koja je u 21. veku postala odraslija i pre svega sa više sportskog duha. Svojim mišićavim proporcijama ona se iz svih perspektiva predstavlja dinamičniuje nego ikada pre.

Galerija slika

Doživite istaknute detalje Bube iz različitih perspektiva.

Doživite istaknute detalje Bube iz različitih perspektiva.

Infotainment

Radio i navigacija

Lepo je kada svog kopilota možete da izaberete sami.

Kako će teći zabava u Vašem Volkswagen vozilu, odlučujete Vi. Buba serijski raspolaže radio-uređajem "Composition Colour" sa osam zvučnika, jednostavnom tehnikom za rukovanje i brojnim mogućnostima za priključivanje. Opciono na raspolaganju stoje radio "Composition Media" i funkcija navigacije "Discover Media" koja u multimedijalnom smislu ispunjava sve želje.

Zvučni sistem Fender®

Sada ćete imati rokenrol u svakoj vožnji.

Zvuk eksperta za zvuk i gitare marke Fender® čuven je širom sveta. Po želji, u njemu možete da uživate i u Vašem Volkswagen vozilu. Visok kvalitet zvučnog sistema prepoznatljiv je već po izgledu: zahvaljujući hromiranim aplikacijama oko perforirane maske zvučnika i markantnim logotipovima na trouglastim zvučnicima retrovizora i niskotoncima.

App-Connect

Vaš Volkswagen se pretvara u pametni telefon na točkovima.

U mnogim slučajevima Vaš pamertni telefon Vam olakšava svakodnevicu. Sa opcionim okruženjem App-Connect¹ on može da bude koristan i tokom vožnje: da ne biste bili ometani, kompatibilnim aplikacijama rukujete preko ekrana na dodir Vašeg infotainment sistema.

Car-Net "Guide & Inform"

Ne vozite više bez interneta.

Internet može da bude koristan u mnogim oblastima života - pa tako i u automobilu. Pregled nad situacijom u saobraćaju ćete imati na primer sa aktuelnim podacima. Na taj način možete unapred da planirate ili menjate Vašu maršrutu. Opcione Car-Net "Guide & Inform" onlajn usluge nude, međutim, još više.

Upravljanje putem glasovnih komandi

Vaš infotainment sistem razume šta želite.

Po želji, opcionim infotainment sistemima "Composition Media" i "Discover Media"u Vašoj Bubi možete da upravljate putem govornih naredbi.

 

Veliki svet infotainment-a

Najbolja zabava između starta i cilja:
Sve o radio i navigacionim sistemima kao i mobilnom telefoniranju i Car-Net uslugama marke Volkswagen.

Sistemi podrške

Senzor slepog ugla sa podrškom pri parkiranju

Tako Vam Vaš automobil pomaže kod promene saobraćajne trake i prilikom isparkiravanja.

Opcioni senzor slepog ugla, u okviru granica sistema, upozorava tokom vožnje na vozila koja se nalaze u mrtvom uglu, dok pomoć pri isparkiravanju nadzire bočni prostor oko vozila prilikom isparkiravanja unazad.

Elektronska kontrola stabilnosti

Da se ne biste zaneli.

Naročito je od pomoći na mokrom ili zaleđenom kolovozu: serijska elektronska kontrola stabilnosti. Ona može doprineti da se u opasnim situacijama u saobraćaju ne zanesete.

Kamera za vožnju unazad "Rear View"

Zato što nemate oči i na leđima.

Opciona kamera za vožnju unazad "Rear View" omogućava uočavanje prepreka koje se nalaze iza vozila. Kamera ugrađena u zadnji deo vozila projektuje slike na ekran infotainment sistema. Na taj način je parkiranje znatno jednostavnije a uočavanje prepreka još bolje.

 

ParkPilot

Prilikom parkiranja Vam pomaže Vaš sluh. 

Usko mesto za parkiranje? I nema nikog da Vam pomogne? Sa opcionim sistemom ParkPilot Vaša Buba vam pruža udobnu podršku pri parkiranju. Možda to nije toliko šarmantno, ali je zato pouzdano. 

Efikasnost

Motori

Snaga i štedljivost će Vas odvesti dalje.

Rado vozite puno, ali biste želeli da potrošnja bude niska? Naši TDI dizel i benzinski motori su optimizovani u pogledu ekonomičnosti i ispunjavaju Euro-6 normu o izduvnim gasovima.

BlueMotion Tehnologija

Ako Vam je važna ekonomičnost.

Ako se odlučite za Volkswagen sa BlueMotion Tehnologijom dobićete model koji kombinacijom inteligentnih sistema vršti optimizaciju i uštedu goriva. Biće Vam drago što je Buba standardno opremljena BlueMotion tehnologijom. 

Dodatni instrumenti

Osećaj inspirisan moto sportom.

Trostruki. Centralno pozicioniran. Sa ovim opcionim dodatkom komandna tabla Bube postaje sportski kokpit. Veća zabava!

Dvostruka spojnica DSG

Brža promena stepena prenosa. Veća ušteda.

Menjač sa dvostrukom spojnicom DSG omogućava promenu stepena prenosa bez prekida u vučne sile. On kombinuje prednosti manuelnog i automatskog menjača i značajno dopreinosi smanjenju potrošnje goriva.

 

Komfor

Sedišta

Izaberite za sebe, jer Vi sedite najbolje.

Više ste sportski tip? Nova Buba je izuzetno prilagodljiva kada se radi o Vašim potrebama. Sedišta su po želji dostupna u različitim varijantama.

Klima uređaj "Climatronic"

Podesite temperaturu kako Vam odgovara.

Previše vruće ili hladno ili nešto između? Podešavanje idealne temperature nije baš lako sa nekoliko regulatora. Sada sa dvo-zonskim klima uređajem "Climatronic" lakše je nego ikad.

 

Pomoć pri kretanju na usponu

Kretanje u Bubi je elegantno. I na planini.

Kretanje na usponu u prošlom veku. Motor bruji. Sirene se čuju. Vreme se promenilo. Biba je sada opremljena sistemom Hill Start Assist.

Bi-Xenon prednja svetla sa LED dnevnim svetlima

Dobro izgleda. Bolja vidljivost.

Kružna prednja svetla karakteristika su šarmantnog lica modela Buba. Možete opremiti Vašu Bubu bi-xenon svetlima koja kombinuju oborena i duga svetla sa LED dnevnim svetlima.

Vaš sledeći korak.