Svetlo za vožnju u krivinama.

Odlika: očigledno

Inovaciona snaga novog modela Arteon ogleda se i u njegovim svestranim opcijama svetala. LED glavna svetla sa svetlima za dnevnu vožnju u vizuelno impresivnom obliku hromiranih krila ubrajaju se već u serijsku opremu.

Svetlo za vožnju u krivinama opciono možete opremiti prediktivnom aktivacijom. U odnosu na dinamično svetlo za vožnju krivinama u kombinaciji sa također opciono dostupnim navigacionim sistemom moguća je ušteda vremena od čak dve sekunde, i to na bazi ugla upravljača i navigacionih podataka.

U sklopu opcione opreme dostupna je i dinamična regulacija dugih svetala "Dynamic Light Assist" koja pri brzinama iznad 60 km/h omogućuje permanentnu vožnju sa dugim svetlima bez zaslepljivanja saobraćaja iz suprotnog smera ili vozila ispred. Informacije o ostalim učesnicima u saobraćaju i osvetljenju kolovoza registruje kamera na unutrašnjem retrovozoru.

 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim