Svetlo za vožnju u krivinama.

Odlika: očigledno

Inovaciona snaga novog modela Arteon ogleda se i u njegovim svestranim opcijama svetala. LED glavna svetla sa svetlima za dnevnu vožnju u vizuelno impresivnom obliku hromiranih krila ubrajaju se već u serijsku opremu.

Svetlo za vožnju u krivinama opciono možete opremiti prediktivnom aktivacijom. U odnosu na dinamično svetlo za vožnju krivinama u kombinaciji sa također opciono dostupnim navigacionim sistemom moguća je ušteda vremena od čak dve sekunde, i to na bazi ugla upravljača i navigacionih podataka.

U sklopu opcione opreme dostupna je i dinamična regulacija dugih svetala "Dynamic Light Assist" koja pri brzinama iznad 60 km/h omogućuje permanentnu vožnju sa dugim svetlima bez zaslepljivanja saobraćaja iz suprotnog smera ili vozila ispred. Informacije o ostalim učesnicima u saobraćaju i osvetljenju kolovoza registruje kamera na unutrašnjem retrovozoru.

 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim