Zvuk

Serijski radio uređaj "Composition Media" obuhvata osam zvučnika, FM radio i CD jedinicu koja muziku reprodukuje u MP3, AAC i WMA formatu. Otvor za SD karticu, AUX-IN i USB interfejs osim toga nude dodatne mogućnosti za unos podataka. Svoj mobilni telefon jednostavno povežite putem bluetooth veze. Sistem je opremljen korisnim senzorima pokreta: ako se prst približi polju za rukovanje na ekranu, to se polje prikazuje uvećano. Rukovanje na taj način postaje još jednostavnije i sigurnije.

U vašem Arteonu po želji možete uživati u digitalnom radio prijemu DAB+. Tako su omogućene aktuelnije saobraćajne vesti kao i raznovrsan izbor radio stanica, muzika, vremei još puno toga. Mogu se prikazati čak i grafički prikazi kao što su planovi grada ili animacije.

Opcioni zvučni sistem "DYNAUDIO Confidence" precizno je prilagođen unutrašnjosti i dolazi sa okružujućim zvukom, dvanaest zvučnika uključujući središnji zvučnik i subwoofer i ukupnom snagom od 700 W,  svim putnicima nudi fantastičan doživljaj zvuka i optimalan zvuk koji se može individualno prilagođavati.

 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim