Zvuk

Serijski radio uređaj "Composition Media" obuhvata osam zvučnika, FM radio i CD jedinicu koja muziku reprodukuje u MP3, AAC i WMA formatu. Otvor za SD karticu, AUX-IN i USB interfejs osim toga nude dodatne mogućnosti za unos podataka. Svoj mobilni telefon jednostavno povežite putem bluetooth veze. Sistem je opremljen korisnim senzorima pokreta: ako se prst približi polju za rukovanje na ekranu, to se polje prikazuje uvećano. Rukovanje na taj način postaje još jednostavnije i sigurnije.

U vašem Arteonu po želji možete uživati u digitalnom radio prijemu DAB+. Tako su omogućene aktuelnije saobraćajne vesti kao i raznovrsan izbor radio stanica, muzika, vremei još puno toga. Mogu se prikazati čak i grafički prikazi kao što su planovi grada ili animacije.

Opcioni zvučni sistem "DYNAUDIO Confidence" precizno je prilagođen unutrašnjosti i dolazi sa okružujućim zvukom, dvanaest zvučnika uključujući središnji zvučnik i subwoofer i ukupnom snagom od 700 W,  svim putnicima nudi fantastičan doživljaj zvuka i optimalan zvuk koji se može individualno prilagođavati.

 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim